www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

KURBAN BAĞIŞÇILARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

Kurban bayramında Kızılay Derneğine kurban bağışı yapan 42 vatandaşa dün şube başkanı Gündoğdu Arıyürek tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kızılay İnegöl Şubesinde gerçekleştirilen törende bir açıklama yapan Kızılay Derneği İnegöl Şubesi Başkanı Gündoğdu Arıyürek, “Bu sene 42 kişi kurban bağışında bulundu. Bağışlanan kurbanların bir kısmı sel felaketine maruz kalan Pakistan halkına dağıtıldı. Son yaşanan sel felaketinde 21 milyon Pakistanlı evsiz kaldı. Kızılay olarak kurban bağışı haricinde kendilerine 100 tırlık yiyecek, sağlık malzemesi, battaniye ve ısınma malzemeleri gönderdik. Aynı zamanda doktor, hemşire gönderdik. Bu şekilde Pakistan ile olan kardeşliğimizi daha fazla kuvvetlendirdik. Kurban bağışlarımızı sadece Türkiye’de bulunan yoksul insanlara değil, Pakistan`a yaptığımız gibi diğer yoksul insanlara da yardım etmeye devam edeceğiz. Biz Türkiye`de 81 ilde, bağlı olan ilçe ve köylerde gerçekten muhtaç insanları tespit ederek onlara kurban yardımlarını imza karşılığında elden teslim ediyoruz. Kurban bağışı yapan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Yapılan konuşmanın ardından Kızılay Derneğine kurban bağışı yapan 42 vatandaşa teşekkür belgeleri, kavanoz içerisinde bulunan kavurma ve bağışlanan kurban etlerinin dağıtımı sırasında çekilen görüntülerin yer aldığı cd  takdim edildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19