www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kürşat Ve Thm Korosu Kulakların Pasını Sildi

Kürşat Ve Thm Korosu Kulakların Pasını Sildi

İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, dün akşam düzenlediği konserle İnegöllüleri Anadolu´nun farklı yörelerine ait türkülerle diyar diyar gezdirdi. THM´nin güçlü sesi Kürşat´ın da sahne aldığı konserde, adeta kulakların pası silindi.

Düzenlediği etkinliklerle şehrin kültür sanat hayatına yön veren İnegöl Belediyesi, Kasım ayının finalini muhteşem bir konserle gerçekleştirdi. Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kürşat´ın sahne aldığı konser düzenlendi.

İnegöl´de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde (BMKSM) Perşembe akşamı 20.00´da gerçekleştirilen konsere, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Partili yöneticiler ve meclis üyelerinin de katıldığı Türk Halk Müziği konserinde, gece THM korosunun seslendirdiği eserlerle başladı. Şef Yücel Düzel yönetimindeki koro, Anadolu´nun farklı yörelerine ait eserleri başarıyla seslendirirken, dinleyiciler türkülerle adeta diyar diyar gezdi. Koro ve solistlerin söylediği türkülere izleyicilerinde zaman zaman eşlik ettiği konser, büyük beğeni topladı.

Koro konserinin ardından, Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kürşat sahneye çıktı. Kürşat, seslendirdiği eserlerle adeta kulakların pasını sildi. İnegöllülerin muhteşem bir müzik ziyafeti yaşadığı gecenin sonunda, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mürsel Avaşar da sahneye çıkarak sanatçıya İnegöl´ü simgeleyen bir çini hediye etti.

Haber ve Fotoğraf: Osmna GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25