KURSİYERLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

KURSİYERLER ESERLERİNİ SERGİLEDİ

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarına (İNESMEK) kurslarına katılan kursiyerler Nevin Yıldız, Reyhan Yıldırım, Latife Hitit ve Nurhan Altınten´in eserlerinin yer aldığı karma resim sergisi İnegöl AVM´den sanatseverler ile buluştu.

 

Dün düzenlenen sergi açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin, Alper Taban, Sabri Günaydın, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ile vatandaşlar katıldı.

 

?BOŞA GEÇECEK HİÇ ZAMANIMIZ YOK?

Açılışta konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, ?Böyle bir organizasyona beni davet ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Belediye Başkanımız çok güzel işler başarmış. Allah ondan razı olsun. İNESMEK özellikle biz bayanlara ve tüm vatandaşlarımıza sağlanan bir olanak. Özellikle buradaki bayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Boş zamanlarımızı böyle şeylerle değerlendirmemiz çok anlamlı. Boşa geçecek hiç zamanımız yok. Çünkü biz Türkiye olarak büyüme yoluna giden, kendini gelişmek durumunda olan insanlarız. Allah´ın izniyle de böyle Belediye Başkanlarımız olduğu sürece çok daha güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum? diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından İNESMEK kursiyerleri tarafından el işi ile hazırlanan örtü Belediye Başkanı tarafından AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun´a hediye edildi. Kurdele kesimiyle Nevin Yıldız, Reyhan Yıldırım, Latife Hitit ve Nurhan Altınten´in eserlerinin yer aldığı resim sergi izlenime açıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07