KURSİYERLERİNDEN TİYATROLU FİNAL

KURSİYERLERİNDEN TİYATROLU FİNAL

Laleder’in İnegöl Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği uygulamalı tiyatro kursu sona erdi. Kursiyerler, kursun finaline yakışan bir oyunla yeteneklerini sergilerken, oyun sonunda başarılı tiyatroculara sertifika verildi.

Lale Eğitim ve Gençlik Derneği (Laleder) ile İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde açılan uygulamalı tiyatro kursu sona erdi. Tiyatro öğrencileri, kursun finalini öğrendiklerini sahneye yansıtarak gerçekleştirdi. Anafen konferans salonunda yapılan sertifika töreni ve tiyatro gösterisine İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Bahri Aydın ve İlbay Yıl ile birlikte kursiyerlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

‘TÖRE’ OYUNU BEĞENİ TOPLADI

Öğrencilerin şiir sunumuyla başlayan sertifika töreni, daha sonra kursiyerlerin aldıkları uygulamalı tiyatro eğitimini sahnede sergilemeleri ile devam etti. Kursiyerler, profesyonel birer tiyatrocu edasıyla sahneledikleri ‘Töre’ adlı tiyatro eseriyle salondakilerin büyük beğenisini topladılar.

 

SERTİFİKAVERİLDİ

Program sonunda İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Bahri Aydın ve İlbay Yıl ve Laleder Yönetim Kurulu Üyeleri ile uygulamalı tiyatro kursu öğreticisi Bahattin Çetin, öğrencilere sertifikalarını takdim etti.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22