www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KURŞUNLU GÖLETİ´NDE YAŞAM SAVAŞI

KURŞUNLU GÖLETİ´NDE YAŞAM SAVAŞI

Serinlemek için Kurşunlu Göleti´ne giden ve iddiaya göre alkollü olan genç, girdiği gölette boğularak can verdi. Gencin cesedine yaklaşık 12 saat sonra ulaşıldı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün Kurşunlu Mahallesi´nde bulunan gölette meydana geldi. İddiaya göre, önceki gün akşam saatlerinde arkadaşları ile beraber Kurşunlu Göleti´ne giden Mehmet Ali S.,bir süre sonra serinlemek için gölete girmek istedi. Arkadaşlarının uyarılarına aldırış etmeyen Mehmet Ali S.,gölete girerek açılmaya başladıktan bir süre sonra çırpınmaya başladı. ?Boğuluyorum´ diyerek arkadaşlarından yardım isteyen Mehmet Ali S., gözden kaybolunca arkadaşları hemen gölete girerek talihsiz genci aramaya başladılar. Aramaları sonucunda Mehmet Ali S.,´ye ulaşamayan şahıslar, durumu hemen Jandarma ekiplerine ve NAK´abildirdiler.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen dalgıçlar, Mehmet Ali S.´yi arasalar da karanlığın da etkisi ile başarılı olamadılar. Sabah saatlerinde bölgeye gelen Yalova Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekibi tarafından yapılan yaklaşık 1 saatlik arama çalışmaları sonucunda Mehmet Ali S.´nin cansız bedenine ulaşıldı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Mehmet Ali S.´nin cansız bedeni dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılırken talihsiz gencin ailesi ve yakınları, gencin cesedini görünce gözyaşlarına hâkim olamayarak sinir krizi geçirdiler.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00