KURŞUNLU´DA ?KOKONAT´ HEYECANI

KURŞUNLU´DA ?KOKONAT´ HEYECANI

İnegöl Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ?Sevimli Ejderha Kokonat? adlı animasyon çocuk filmini,Kurşunlu Mahallesindeki çocuklar ile buluşturdu.

 

Ailelerin, sinema keyfini çocukları ile birlikte yaşamalarını sağlamak ve çocukların güzel bir zaman geçirmeleri adına düzenlenen animasyon film etkinliği büyük bir beğeni ile izlendi.

 

Kurşunlu Mahallesi Çok Amaçlı Salonu´nda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile henüz genç ve uçamayan bir ejderha olan Kokonat´ın, arkadaşları Obur Oskar ve Kirpi Matilde ile hayvanlar dünyasındaki fantastik maceraları ve beraberce çıktıkları bu macerada hem sınanan dostluk bağı hem de hayata dair yeni deneyimler kazandıkları oldukça tehlikeli olan bu görev ile çocukların doğaya karşı farklı bir pencereden bakmaları sağlandı.

 

Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

 

Sahnelenen animasyon film sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07