www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurşunlu´da Kutlu Doğum Sevinci

Kurşunlu´da Kutlu Doğum Sevinci

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kutlama programında öğrenciler okuduğu ilahiler ve şiirlerle büyük beğeni topladı.

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları programla Kutlu Doğum Haftasını kutladılar.Programa İlçe Müftüsü Kazım Güzel, İnegöl Merkez Vaizi İsmail Yıldırım, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

ÖZÜ SÖZÜ BİR

Program, Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Burhan Mersin´nin açış konuşmasıyla başladı.Hz. Muhammed (S.A.V.)´in çok merhametli ve şefkatli bir Peygamber olduğunu ifade eden Mersin, ?1443 yıl önce insanlığın cahiliye devrini yaşadığını. Hak, adalet gibi kavramların unutulduğu ve insanlığın bozulduğu bir zamanda 23 yıllık Peygamberlik süreci sonunda cahiliye devri sona erdi. Peygamberimiz hayatı boyunca hiçbir şekilde insanları aldatıcı bir şey yapmadı. İnsanların mallarına el uzatmadı. Haksız yere cana kıymadı. Özü sözü bir olan Peygamberimiz, kendisi için istediklerini her zaman ümmeti için de istedi? dedi.

İLAHİ VE ŞİİR DİNLETİSİ PROGRAMA RENK KATTI

Kurşunlu İmam Hatip Ortaokulu Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Büşra Korkmaz ve Emine Yurtsever tarafından hazırlanan öğrenciler programa Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladılar.Daha sonra ise Peygamber Efendimizin hayatındaki güzel davranışlarla ilgili anlatımlarda bulunarak ilahi ve şiir dinletisi ile izleyenlerin beğenisini topladılar.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22