https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

KÜRTAJ KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİLLER

KÜRTAJ KONUSUNDA SAMİMİ DEĞİLLER

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, kürtajın cinayet olduğunu savunurken, hükümeti de zinayı serbest bırakarak, cinayete ortak olmakla suçladı.

Saadet Partisi Burhaniye Mahallesi Mayıs Ayı Mahalle Divan toplantısında son günlerin tartışma konusu olan kürtaj hakkında partisinin görüşlerine yer veren Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, “AK Parti zinayı suç olmaktan çıkararak, kürtaj cinayetine uygun zemin hazırlamıştır. Bu yüzden Ak Parti’yi Kürtaj konusunda samimi bulmuyoruz.” dedi.

 

Saadet Partisi Burhaniye Mahallesi Mayıs Ayı Mahalle Divan toplantısı hafta sonu Hikmet Şahin Kültürparkta gerçekleştirildi. Yemek ve çay ikramlı olarak yapılan divan toplantısında Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, ülke gündeminde geniş yankı uyandıran kürtaj tartışmalarına değindi. .

 

MİLLİ GÖRÜŞ, BU ÜLKENİN EMNİYET MEKANİZMASIDIR

Divan toplantısında konuşan mahalle başkanı Erkan Öner, Burhaniye Mahalle Teşkilatı olarak haziran ayında sandık seçmen ziyaretlerine başlayacaklarını söyledi. Divan Toplantısı siyasi gündeminde konuşma yapan İlçe Başkanı Bahri Urgun, Milli Görüşün, bu ülkenin bitmeyen potansiyel gücü olduğunu ifade etti.

 

Saadet Partisinin bu ülkeyi aslına özüne döndürmek için çabaladığını belirten Urgun, “Bunun yanı sıra iktidarda veya mecliste olmasak dahi yapılan yanlışlara dur diyerek, suni gündemleri bırakıp halkımıza asıl gerçekleri anlatarak aynı zamanda bir emniyet mekanizması görevini yürütüyoruz.”dedi.

 

KÜRTAJ KONUSUNDA AK PARTİ SAMİMİ DEĞİLDİR

Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapan Urgun, Kürtaj konusu ile alakalı Hükümet kanadının açıklamalarının samimi bulmadığını belirtti. ‘Kürtaj cinayetse, zina cinayete teşebbüstür, cinayete uygun zemin hazırlamaktır” diyen Urgun, “Bir yandan zinayı suç olmaktan çıkaracaksın, diğer yandan suç olmaktan çıkarttığın bir fiilin neticesinde yapılanları kınayarak biz buna müsaade etmeyeceğiz diyeceksin. Kusura bakmayın ama bu bataklığı kurutmayı bırakıp sineklerle uğraşmaktan başka bir şey değildir.” açıklamalarında bulundu.  

 

KÜRTAJ CİNAYETTİR

Kürtajın cinayet olduğunu savunan Urgun, “Ama kürtajın cinayet olduğunu kendisi de söyleyen ve bu konularda çok duyarlı olduğunu ifade eden Sayın Başbakan ve AKP yöneticileri şunu bilmelidir ki, Zinayı suç olmaktan çıkartmak da cinayete teşebbüstür, cinayete uygun zemin hazırlamaktır.” dedi.

 

FÜZE KALKANINI UNUTTURMAK İSTİYORLAR

Kürecikte kurulan Füze Kalkanının unutturulmaya çalışıldığını savunan Urgun, “Dilimizde tüy bitti söylemekten. Bu kurulan radarın Türkiye`ye hiçbir faydası yok. Bizi İsrail`e kalkan yaptılar. Bakın Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Kürecik`te kurulan NATO füze savunma sisteminin, İran`ı değil, Rusya`yı hedef aldığını söylüyor. Ve tüm askeri birimleri bu radar sistemine karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyarıyor. Bunun anlamı bir tehdit gördüğümüz an Kürecik`i vururuz demektir. Ancak bu sırada İktidar da muhalefet de bir süt savaşına giriştiler ki, tüm medya bunu görmemezlikten geldi.” diye konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50