www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kürtler PKK`yı Destekliyor Diyenlere Kürt Gencinden Tokat Gibi Cevap

Kürtler PKK`yı Destekliyor Diyenlere Kürt Gencinden Tokat Gibi Cevap

TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM

●Teröre lanet mitingi sonrası şehitlikte bir konuşma yapan Enes Güller isimli Kürt genci, “Bende kürdüm, ama Türkiye’de yaşamaktan, Türklüğümden gurur duyuyorum” şeklindeki konuştu. Güller’e yürüyüşe katılan diğer vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.

 

PKK terör örgütünün son günlerde artan terör saldırılarını kınamak için bir araya gelen İnegöllü gençler, dün saat 17.30’da Sani Konukoğlu camii önünden Atatürk anıtına kadar ‘Teröre Lanet’ mitingi düzenledi. Katılımın az olduğu yürüyüşte yaklaşık 150 kişi, terörü lanetleyen sloganlar atıp Türk bayrağını dalgalandırırken, Atatürk anıtı önünde bir konuşma yapan Ali Efe isimli genç, “Son günlerde artan bölücü terörü lanetlemek, şehitlerimize ve Mehmetçiklerimize sahip çıkmak üzere bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Bölücü terör artık her gün canımızı yakmaktadır. Hakkari’de 8 şehit verdiğimiz saldırının ardından maalesef Ege’nin incisi İzmir`de de alçakça bir saldırı ile 1 askerimiz daha şehit edilmiştir. Maalesef bugün acı bir haber aldık. İzmir’deki saldırılarda ağır yaralanan 1 uzman çavuşumuz daha şehit olmuştur. Mübarek Ramazan ayında bile durmak bilmeyen bu alçak saldırıların artık durmasını durdurulmasını istiyoruz. İsmini anmak istemediğimiz bölücü terör örgütü ne kadar uğraşırsa uğraşsın amacına ulaşamayacaktır” dedi.

HEPİMİZ MEHMET’İZ TOPUNUZA YETERİZ

“Eli kanlı canilere karşı asla sessiz kalmayacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Efe, “Tüm İnegöl halkı bir olacak ve bölücülere karşı ülkesi, devleti ve milletiyle tek yürek olacaktır. Türk ile Kürt`ün arasında sorun var gibi göstermek isteyen, Kürt halkını bizden koparmak isteyenlere inat Türk milleti bu tuzağa düşmeyecek bu oyuna gelmeyecektir. Buradan hainlere sesleniyoruz: Hepimiz Mehmet’iz, topunuza yeteriz” dedi.

BU VATAN 3-5 ÇAPULCUYLA BÖLÜNMEZ

Anıt önünde İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşunun ardından yürüyüşe katılan vatandaşlar İnegöl Şehitliğini de ziyaret ederek dua etti. Şehitlikteki etkinliğe, yürüyüşe katılan ve isminin Enes Güller olduğu öğrenilen bir kürt gencinin yaptığı konuşma damgasını vurdu. “Ben kürdüm” diyerek konuşmasını başlayan ve haykırarak içindekileri dile getiren Ener Güller, “Kürdüm, ama Türkiye’de yaşamaktan, Türklüğümden gurur duyuyorum. Birkaç çapulcuyla bu vatan bölünmez, bölünmeyecek. Türkiye’de kürdü de, Türk’ü de, lazı da, çerkezi de hep birlikte yaşamaya devam edecek. Herkes bunu böyle bilsin” diye konuştu. Enes’in konuşmasının ardından ise vatandaşlar alkışlarıyla gence destek verdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00