KURTULUŞ HIZ KESMİYOR

KURTULUŞ HIZ KESMİYOR

Süper Amatör Lig takımlarından Kurtuluşspor, Kafkasspor´dan stoper Bozkurt Samet Er ve Spor Toto 3. Lig´de mücadele eden Zaferspor´dan deneyimli stoper Şükrü Şenocak´ı renklerine bağladı.

 

Bu sezon hedefini Bölgesel Amatör Lig´e yükselmek olarak belirleyen Kurtuluşspor´da imzalar hız kesmiyor. Kurtuluşspor´da bir yandan yeni sezon öncesinde hazırlıklar sürerken, diğer yandan transfer faaliyetlerine devam ediyor.

TECRÜBESİ YETER

Sırasıyla Oyak Renault, Karagümrük, Tekirdağ Çerkezköy, Bayrampaşaspor, Ankara Demirspor, Bursa Nilüferspor ve son olarak Zaferspor´da forma giyen deneyimli krampon Şükrü Şenocak´ın, 2015-16 futbol sezonunda Kurtuluşspor´unBölgesel Amatör Lig hedefinde vereceği mücadeleye büyük katkı sağlaması bekleniyor.

İMZALAR ATILDI

Şükrü Şenocak ve Samet Bozkurt Er,önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen ve Kurtuluşspor Kulübü Başkanı Talha Öziş, Yönetim Kurulu Üyeleri CüneyEkçekçi ve Celal Taşdemir´in de hazır bulunduğu imza töreninde kendileriniSarı Kırmızılı renklere bağlayan imzaları attılar.

TRANSFERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

Kurtuluşspor Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Ekmekçi imza töreninde yaptığı açıklamada ?Ligde iddiamız her zaman olacaktır. Transfere hız kesmeden devam edeceğiz ve yakın zamanda transferlerimizi sırasıyla kamuoyuna bildireceğiz? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50