www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurtuluşspor farklı kazandı

Kurtuluşspor farklı kazandı

Süper Amatör lig B grubunda deplasmanda Yeniköy Gençlerbirliği ile karşılaşan Kurtuluşspor, rakibini 4-2 farklı mağlup etti.

Süper Amatör lig B grubunda son hafta maçları Pazar günü oynandı. Lige iddialı giren ancak bu sezon istediğini elde edemeyen Kurtuluşspor ile Yeniköy Gençlerbirliği, sezonun son haftasında Umurbey sahasında oynanan maçta karşı karşıya geldi. Ligden düşmesi 3 hafta önce kesinleşen Yeniköy Gençlerbirliği son hafta maçında İnegöl Kurtuluşspor´a 4-2 mağlup oldu. Yeniköy Gençlerbirliği ligde 22 hafta sonunda 5 galibiyet 3 beraberlik, 14 mağlubiyet aldı ve 18 puan topladı. Kurtuluşspor ise 22 hafta sonunda 9 Galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyet aldı ve 31 puan toplayarak ligi 7.sırada bitirdi.

Maç sonunda Kurtuluşspor teknik direktörü Melik Özmen maçla ilgili yaptığı açıklamada, ?Sezonun son maçında ligi deplasmanda galibiyet ile bitirmek güzel oldu. İki takım açısından rahat geçen bir müsabaka oldu. Oyunsal ve pozisyon anlamında daha etkin olduğumuz müsabakanın henüz başında İlkay ile bulduğumuz gol ile 1-0 öne geçtik. Şerif ile bulduğumuz ikinci gol ile devreye 2-0 önde girdik. İkinci yarının başında Mesut ile bir gol daha bularak farkı arttırdık. Müsabakanın sonlarına doğru rakibimiz üst üstte bulduğu pozisyonlar ile durumu 3-2 ye getirdi. Ercan ile bulduğumuz bir gol ile müsabakanın sonucunu belirleyerek maçı 4-2 kazanarak sezonu bitirmiş olduk.? Dedi.

Maç sonunda Kurtuluşspor onursal başkanı Hüsnü Sak yaptığı açıklamada, ?Spor, dostluk, barış ve kardeşliktir. 24 Mart Pazar günü oynayıp 4-2 galip geldiğimiz maçta, Kurtuluşspor kulübüne gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Orhangazi Yeniköyspor Başkanına, Teknik heyete, yöneticilere ve Yeniköy camiasına bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Kurtuluşspor kulübü ve onursal başkanı olarak teşekkür ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36