KURTULUŞSPOR SERİ PEŞİNDE

KURTULUŞSPOR SERİ PEŞİNDE

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, Pazar günü oynayacaklarıE.Meskenspor maçını kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

 

Takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Talha Öziş, ?Biz çok iyi bir takımız. Günden güne daha da iyi olacağız. Zaferspor maçı ile bunun izlenimlerini herkese verdik. Kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. Deplasmandan alacağımız puanlar ile sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Zaferspor maçı zor bir maçtı.  Zaferspor penaltı kaçırdı. Kalecimizi kurtardığı penaltı için tebrik ediyorum. Takım sahanın tamamında var gücü ile mücadele etti. Böyle olduğu müddetçe maç kaybetmeyiz? dedi.

 

İYİ YOLDAYIZ

Öziş, hafta sonu oynayacakları E.Meskenspor maçına ilişkin, ?Pazar günü deplasman da Ertuğrulgazi Meskenspor ile karşılaşacağız. Ligde son sırada bulunan Meskenspor karşısında iyi futbolumuzu sürdürerek 3 puan almak istiyoruz. Takım olarak iyi yoldayız, Meskenspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz? değerlendirmelerinde bulundu.

 

Öziş ayrıca,tribünleri dolduran taraftarlara güzel tezahüratlar ile destekledikleri için ve hakemlere de maçları iyi yönettikleri için teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32