www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KURTULUŞSPOR SERİ PEŞİNDE

KURTULUŞSPOR SERİ PEŞİNDE

Bursa süper amatör kümede mücadele eden İnegöl Kurtuluşspor son haftalarda kaybettiği puanları telafi etmek için seri galibiyetler yakalamak istiyor.

Kurtuluşspor başkanı Yusuf Sak, Nilüferspor takımının ligden çekilmesi nedeniyle bay geçirdikleri haftayı yoğun antrenman temposu ile geçirdiklerini, takımında moral ve motivasyonunun yükseldiğini söyledi. Sak hafta sonu oynayacakları Orhangazi Yeniköyspor maçının yeniden yüksleişe geçmleri adına önemli olduğunu, zorlu gruptaki her maça üç puan için çıktıklarını söyledi.

Yusuf Sak yaptığı açıklamada ?Bu hafta ilk yarının son maçına çıkacağız. Rakibimiz son sırada yer alan Orhangazi Yeniköyspor.  Son haftalarda aldığımız tahlisiz sonuçları telafi edeceğimiz hafta olacağına inanıyorum. Oyuncularımız bu düşünce ile bay geçtiğimiz haftada sıkı çalışarak ilk yarıyı galibiyet´le kapatmak istiyoruz. Zorlu bir grupta yer alıyoruz. Her hafta final maçına çıkıyoruz. Grubumuzda iddilaı takım sayısı çok fazla. Sezon sonuna kadar hedefimizden sapmadan devam etmek istiyoruz. Sezon sonu ilk üçte yer alarak play-offa kalmak istiyoruz. Yönetim kurulu, Teknik heyet ve oyuncularımız ile bu doğrultuda çalışıyoruz. İkinci yari ile birlikte tekrardan seri galibiyetler alarak iyi bir takim olduğumuzu göstermek istiyoruz? söyledi.

 Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00