www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurtuluşspor Topbaşı Yaptı

Kurtuluşspor Topbaşı Yaptı

2018-2098 sezonunda Süper Amatör Lig´de mücadele edecek olan Kurtuluşspor, kulüp tesislerinde topbaşı yaptı.

Kulüp Başkanı Yusuf Sak, Kurtuluşspor Sahası´nda gerçekleştirilen açılışta yaptığı konuşmada, hedeflerinin yeniden BAL Lig´ine çıkmak olduğunu söyledi. Açılışa Kurtuluşspor Kulüp başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Onursal Başkan Hüsnü Sak ve sporseverler katıldı.

 

Sezon açılışında bir konuşma yapan Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Yusuf Sak,?Hayırlısı ile başladık. Allah kazasız, belasız, sakatlık olmadan,Fair-Play ruhu içinde bir sezon geçirmemizi nasip etsin. Tüm takımlarımıza, başkan, yönetici, antrenör ve sporcularımız olmak üzere başarılar diliyor, hayırlı bir sezon geçirilmesini temenni ediyorum? dedi.

 

DESTEĞİMİ SÜRDÜRECEĞİM

Kurtuluşspor Onursal Başkanı Hüsnü Sak ise, ?Kurtuluşspor bir sevdadır. 44 sene futbolcu ve yönetici olarak hizmet verdim. Gece gündüz, kar-kış demeden devamlı Kurtuluşspor´a maddi ve manevi destek verdim. Bu genç jenerasyona her zaman maddi ve manevi destek olmaya devam edeceğim. Yeni sezonda Kurtuluşspor´a başarılar diliyorum? dedi.

 

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Teknik Direktör Murat Endes, ?Yeni sezon öncesi tam kadro olarak burada sezon açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Allah sakatlıksız bir sezon geçirmemizi nasip etsin. Şimdi burada bayrama kadar güzel bir çalışma programı eşliğinde hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Oynadığımız hazırlık maçları sonunda yeni sezona inşallah tam anlamıyla hazırlamış oluruz. Takımımıza yeni katılan oyuncularımıza yeniden hoşgeldiniz diyor ve sezon sonunda istediğimiz yerde olacağımıza sonuna kadar inanıyorum? şeklinde konuştu.

 

Teknik Direktör Murat Endes, Yardımcı Antrenör Özgür Coşar ve kaleci Antrenörü Ümit Çağın yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştiren Sarı Kırmızılar yeni sezon hazırlıklarına başladı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71