Kurtuluşspor´da Çifte İmza

Kurtuluşspor´da Çifte İmza

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kurtuluşspor, Beykozspor 1908´den 26 yaşındaki sol bek ve sol açık mevki oyuncusu Arınç Süzer ve Eskişehir Yunusemrespor´dan 20 yaşındaki savunma oyuncusu Sefa Turan ile sözleşme imzaladı.

Kurtuluşspor yönetimi, Arınç Süzer ve Sefa Turan için kulüp tesislerinde 2 ayrı imza töreni düzenlediler.

BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

Arınç Süzer içim düzenlenen törende hazır bulunan Kurtuluşspor Yönetim Kurulu Üyesi Umut Aytaç Şencan, tecrübeli savunma oyuncusu ile anlaştıklarını kaydederek, ?Transfer komitemizin ve teknik heyetin çalışmaları sonunda belirlediği oyuncuları transfer etmeye devam ediyoruz. Lig uzun bir maraton. Sakat ve cezalı oyuncuları düşünerek rotasyon kadromuzu genişletmek istedik. Tecrübeli savunma oyuncusu Arınç Süzer takımımızın gücüne güç katacaktır. Bu transferin Kurtuluşspor´umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kurtuluşspor olarak hedefimiz bu yıl ilk kez mücadele edeceğimiz BAL Ligi´nde başarılı olmaktır? dedi.

TERCİHİM KURTULUŞ OLDU

26 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Arınç Süzer ise, ?Beykozspor 1908 takımı ile başarılı bir sezon geçirdim. Birçok kulüpten teklif geldi fakat ben Kurtuluşspor´u tercih ettim. Burada arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu gördüm. Takım olarak BAL Ligi´nde başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni sezon için tüm spor camiası adına sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

ARINÇ SÜZER KİMDİR?

Arınç Süzer, futbola 2004 yılında Anadolu Üsküdar 1908 altyapısında başladıktan sonra burada 4 sezon forma giydi ve ardından 2008 yılında Beylerbeyispor´un altyapısına transfer oldu. Burada 21 kez Deplasmanlı Süper Gençler Ligi´nde takımının formasını giydi. 2010 yılını Çengelköyspor´da tamamlayan Arınç Süzer 17 maçta başarıyla forma giydi. 2011-2012 sezonlarında Feriköyspor forması giydi. Daha sonra sırasıyla Kuştepespor, Çerkezköyspor, Turanspor A.Ş. (Profesyonel), Büyükçekmece Belediyespor ve son olarak geçtiğimiz sezon Beykozspor 1908 A.Ş. Spor formasını başarı ile giydi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINDA TİTİZ DAVRANIYORUZ

Sefa Turan için düzenlenen törende hazır bulunan Kurtuluşspor Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Ekmekçi ise, ?Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürmekteyiz. Yeni sezon öncesi transfer görüşmesi yaptığımız oyuncularımız ile sırasıyla sözleşme imzalıyoruz. Yaptığımız transferlerle birlikte güçlü bir Kurtuluşspor oluşturmaya çalışıyoruz. Yunusemrespor´da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen 20 yaşındaki genç savunma oyuncusu Sefa Turan´ı kadromuza kattığımız için çok mutluyuz? dedi.

HEYECANLIYIM

Yeni sezonda BAL Ligi´nde mücadele edecek olan Kurtuluşspor´un yeni transferi Sefa Turan, Kurtuluşspor ile BAL Ligi´nde mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

SEFA TURAN KİMDİR?

Sefa Turan futbola 12 yaşında Eskişehirspor altyapısında başladı. 3 sezon forma giydikten sonra Eskişehir Demirspor´a transfer oldu ve 4 sezon formasını giydi. 2015-2016 sezonunda Eskişehir Kurtuluşspor´a transfer oldu ve bir sezon Kurtuluşspor formasını giydikten sonra, BAL Ligi ekiplerinden Eskişehir Yunusemrespor´a transfer oldu. Burada başarılı bir sezon geçiren Turan, yeni başlayacak olan sezonda Kurtuluşspor formasını giyecek.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68