Kurtuluşspor´da görev dağılımı gerçekleşti

Kurtuluşspor´da görev dağılımı gerçekleşti

Kurtuluşspor´da yapılan genel kurul sonrası Alper Arda Başkanlığındaki yeni yönetim, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Kulüp tesislerinde tek liste ile gidilen olağan kongre ile kulüp başkanlığına seçilen Alper Arda ile yönetim kurulu üyeleri, görev dağılımının yapıldığı ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

Kurtuluşspor´un 2019-2020 sezonunda hedefinin mutlak başarılı olmak olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Alper Arda;?Yaptığımız istişare ve değerlendirmeler ile yönetim kurulu üyelerimizin görev dağılımını yapmış bulunmaktayız. Ben tüm ekip arkadaşlarıma yürekten inanıyorum.? Dedi

Kendilerine verilecek her sorumluluğun üstesinden gelecek isimlerin kadroda yer aldığını söyleyen Arda, yeni yönetime gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.

Toplantıda belirlenen görev dağılımı ise şu şekilde oldu

Başkan: Alper Arda, Başkan Yardımcısı: Yalçın Atalay, Başkan Yardımcısı: Mehmet Fidan,

As Başkan: Rafet Arslan, Basın Sözcüsü: Halit Nadi Timur, Genel Kaptan: Gürbüz Yılmaz, Altyapı Sorumlusu: Enver Örnek, Altyapı Sorumlusu: Sabahattin Berk, Futbol Şube Sorumlusu: Doğan Koçan, As Başkan Yardımcısı: Mehmet Tuna

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22