KURTULUŞSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

KURTULUŞSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

Önce Gürsuspor´u ardından Bursa Bordospor´u yenerek iyi bir seri yakalayan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, ?Play-Off yolunda biz de varız? dedi.

 

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, Mudanya deplasmanından Bordospor karşısında alınan 3 puanla İnegöl´e dönmenin mutluluk verici olduğunu belirtti.

 

ZOR BİR MAÇ OLDU

Maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin, ?Bursa Bordospor maçı, kâğıt üzerinde kolay gibi gözükse de sahada bizim için zor geçti. Rakibimiz bu maça kadar çok gol atan bir takım görünümündeydi. Biz de arkadaşlarımızı hafta boyunca buna karşı uyarmıştık. Ancak ne yazık 3 gol yedik. Buna karşılık 4 gol atarak cevap verdik, galip geldik? dedi.

 

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET OLDU

Müsabaka esnasında 4-1 önde iken çok net gol pozisyonlarını gole çeviremediklerini belirten Metin, ?Galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularım 4 gün içinde 2 maç yaptılar. Gürsuspor galibiyetinden sonra, deplasmanda Bursa Bordospor´u yenmeleri Play-Offhedefimiz doğrultusunda çok önemliydi. Play-Off yolunda bizde varız diyoruz. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00