www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurtuluşspor´dan Defansa Takviye

Kurtuluşspor´dan Defansa Takviye

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kurtuluşspor, Çanakkale Yeni Çanspor´un 22 yaşındaki başarılı genç stoperi Ercan Bayramlar´ı transfer ederek savunmayı sağlama aldı.

Kurtuluşspor tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Maksutlar, ?Özellikle İnegöl ve Bursa menşei olan futbolcularımıza öncelik verip transfer ediyoruz. Takımımızda yaş ortalaması 23 oldu. Son transferimiz Ercan Bayramlar genç yaşına rağmen BAL Liginde futbol oynadı ve profesyonel olarak birçok kulüpte futbol oynadı. Kendisinin takımıza güç katacağına inanıyor, aramıza hoş geldin diyoruz? dedi.

FUTBOLA BAŞLADIĞIM ŞEHRE GERİ DÖNDÜM

Ercan Bayramlar ise, ?İnegöl´ümüzün güzide kulüplerinde biri olan Kurtuluşspor´a transfer olduğum için çok mutluyum. Futbola başladığım şehre geri dönmenin ayrıca sevincini yaşıyorum. Arkadaşlarımız ile beraber Kurtuluşspor´un başarısı için ter dökeceğiz. Transferimde emeği geçen yöneticilerimize, hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Genç oyuncu futbola 11 yaşında İnegölspor altyapısında başladı. Yaklaşık 4 sezon İnegölspor forması giydikten sonra dikkatleri üzerinde toplayan Ercan Bayramlar Yeşil Bursa´ya transfer olarak profesyonelliğe geçiş yaptı. Yaklaşık 8 sezon Yeşil Bursa formasını giydi. Daha sonra sırasıyla Ayvalıkgücü Belediyespor, Başkale Gençlikspor ve geçtiğimiz sezonda Çanakkale Yeni Çanspor formasını giydi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19