Kurtuluş´ta Hedef Galibiyet

Kurtuluş´ta Hedef Galibiyet

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, Play-Off´ta ilk maçların önemini bildiklerini ve gruba galibiyetle başlamak istediklerini ifade etti.

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu´nda verecekleri BAL mücadelesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 İLK MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Öziş, ?Öncelikle, teknik ekibimizin sorumlusu MuratEndes hocamı ve yardımcılarını, futbolcu kardeşlerimi grubumuzda şampiyon oldukları için canı gönülden tebrik ederim.Kura çekimine gelince, 2 gruptan da en iyi takımların mücadele edeceği Play-Off grubu her sene olduğu gibi bu sene de güzel maçlara sahne olacak. İlk 2 takımın direk çıkacağı grupta bizde en iyi şekilde maçlara hazırlanarak ilk 2 takım arasına girmek istiyoruz. Play-Off gruplarında ilk maçlar çok önemlidir. İlk maçında iyi sonuç alan takımlar yola bir adım önde başlar. Bizde ilk maçımızı alarak yolumuza iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçımızı Yenişehir Stadı´nda Elmasbahçeler ile oynayacağız. Maçtan önce grup şampiyonu olduğumuzdan dolayı kupa merasimi yapılacaktır. Tüm taraftarımızı maça sizin aracılığınızla davet ediyoruz. Dostça, Fair-Play çerçevesinde maçlar oynayarak, sonucunda hedefe ulaşmak istiyoruz. Allah yardımcımız olsun? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00