Kurucusundan Okyanus´a Ziyaret

Kurucusundan Okyanus´a Ziyaret

Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman Demiray ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Demirtaş hem ziyaret hem de İnegöl Okyanus Koleji Öğrencileri için düzenlenen ödül törenine katılmak üzere İnegöl Okyanus Koleji Kampüsünü

Ziyaretçileri, kapıda öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandılar. Akabinde ise Okul Müdürleri ve kurucuları eşliğinde İnegöl Okyanus Koleji Kampüsü ve işleyişini tüm detaylarıyla incelendi.

Okul Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde açılış konuşması yapan İlkokul-Ortaokul Müdürü Erdoğan Kızmaz, okulun fiziksel ve işlevsel verileri hakkında bilgi vererek Okyanus Koleji Kurucusu Orhan Özbey´i İnegöl´de görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye bazında, ilçe bazında ve Okyanus Kolejleri Kampüsleri arasında düzenlenen TEOG ve deneme sınavlarında derece yapan öğrencilere madalyalar ve plaketler takdim edildi.

ÇOCUKLARIMIZI KEŞFEDİYORUZ

Orhan Özbey ise, ?Okyanus Kolejleri adına çok mutluyum. Henüz okulların açılmasının üzerinden 2 ay geçmesine rağmen çok yeni bir okul, hakikaten tüm eksiklerini tamamlamış ve performanslarına baktığımda çok iyi derecede tempo yakalamış, öğrenci kitlesiyle bu kadar kısa zamanda iyi yetiştirilmiş olmalarını görmekten büyük onur duydum.Hem öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi hem değerli kurucularımızı hem de siz değerli velilerimizi yürekten tebrik ediyorum.Okyanus Kolejleri 1979´dan bu yana gayret gösteren eğitim kadromuz ile beraber 2004 yılında kuruldu. Bugün memnuniyetle görüyorum ki Türkiye´mizin en saygın, en kültürlü, en köklü, en ihtiyatlı gidebilen ve eğitimi en ciddi şekilde oturtabilen bir eğitim kurumu olarak hizmetlerine devam ediyor. Okyanus Kolejleri olarak biz biraz kıskancız, bu isimi herkese vermiyoruz. Ama gördük ki Okyanus Koleji kalitesini hakikaten yükseltecek belki daha ileri götürebilecek saygıdeğer arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk ve gönül rahatlığı içerisinde Okyanus Kolejleri ismini 25 şube içerisinde sadece 2 kampüse verdi ve bunlardan bir tanesi İnegöl Okyanus Kolejidir. Bu arada şunu memnuniyetle söylüyorum ki İnegöl Okyanus Koleji, Okyanus Kolejlerinin merkezi sistemini birebir uyguluyor, bu çok önemli bir nokta.Şunu canı gönülden arzu ediyoruz ki; Okyanus Kolejlerinde okuyan bir öğrenci hangi mesleğe yatkın ve yetkin ise onu şimdiden bilelim ve çocuğumuzu şuanda keşfedelim. Değerli arkadaşlar, güzel bir okulla karşılaşmış olmaktan ben de son derece memnun oldum. Ergonomik, insan odaklı, temiz, hijyenik, yeni bölümler yapılmış ve kurucularımız çocuklarımız için her şeyi düşünerek pırıl pırıl bir yapı ortaya koymuşlar.Başarıları da şuandan itibaren göz kamaştırıcı düzeyde bu yönüylede çok güzel bir okul? şeklinde konuştu.

 Haber  ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00