KURULUŞUN 717. YILI KUTLANDI

KURULUŞUN 717. YILI KUTLANDI

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ?Osmanlı Torunları Ümmeti Sabah Namazına Uyandırıyor? adlı çalışma Turgutalp Camii´nde kalabalık cemaat ile gerçekleştirildi.

 

Osmanlı Haftası kapsamında düzenlenen programda sabah namazından sonra Baykoca, Baba Sultan, Turgutalp türbeleri ziyaret edildi.

KURULUŞUN 717. YILI KUTLANDI

Program ardından bir konuşma yapan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, ?Bugün Gençlik Kolları Teşkilatı ve katılan cemaatimiz ile şanlı tarihimizi bir kez daha yâd ettik. Osmanlının 717. kuruluş yıl dönümünü kutladık. Yoğun katılımlı bir sabah namazının ardından yine yoğun katılımlı 25-30 araç ile konvoy yaparak hep birlikte Baykoca türbesine ziyarette bulunduk. Ardından İnegöl´ümüzün manevi değeri Babasultan kabristanını ziyaret ettik. Son olarak İnegöl´ümüzün Fatihi Turgutalp´i de ziyaret ederek programımızı sonlandırdık. Arkadaşlarımızla birlikte böylesi güzel programla tarihin sanki tozlu sayfalarında dolaşırmışçasına yolları kat ederek ziyaretlerimizi yaptık. Yasin-i Şerif okuyarak ruhlarına hediye ettik. Osmanlı macunları hazırlayarak ikramlarda bulunduk. Biz genç nesiller tarihi değerlerimizi koruyarak onları bizden sonraki nesillere aktarmalıyız. Şanlı tarihimizi kendimize rehber etmeli, tüm yeniliklere, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda ufkumuzu açık tutmalıyız. Programımıza İnegöl hemşerilerimizin katılımından ziyade İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Tarık Kaderli, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları, Gürsu İlçe Gençlik Kolları Ahmet Songül´ün katılımları da oldu. Ben teşkilatım adına bizlerle bu ruhu yaşayan, bizler ile birlikte ziyaretlerde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32