www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kurum içi eğitimler sürüyor

Kurum içi eğitimler sürüyor

İnegöl Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri ile personelin kişisel gelişimini ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda iletişim ve resmi yazılarda uyulacak kurallar konulu iki ayrı eğitim düzenlendi.

Türkiye´nin en iyi belediyesi olma hedefiyle bir yandan hizmet seferberliğini sürdürürken bir yandan da personele yönelik kişisel gelişim ve motivasyonu arttıracak eğitimler düzenleyen İnegöl Belediyesi, bu kapsamda iki günlük eğitim programı gerçekleştirdi. Toplamda yaklaşık 300 personelin faydalandığı eğitimlerde ?Etkili iletişim, diksiyon ve stres yönetimi´ ile ?Resmi yazılarda uyulacak usul ve esaslar´ konuları üzerinde duruldu.

 

İki günlük eğitimin ilki 11 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. ?Etkili iletişim, diksiyon ve stres yönetimi´ eğitimi iki ayrı seans olarak yapıldı. İstanbul Üniversitesi´nden Halkla İlişkiler Uzmanı Doç. Gülgün Karahalil´in konuşmacı olarak katıldığı eğitimde, personele başta diksiyon olmak üzere etkili iletişim metotları ve stres yönetimi konusunda bilgiler verildi. Sabah başlayan eğitim öğlen son bulurken, öğleden sonra da farklı bir gruba aynı eğitim gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN TABAN DA KATILDI

Öğleden sonra yapılan eğitime Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Personele ve Doç. Gülgün Karahalil´e başarılar dileyen Taban, personele yönelik eğitimleri önemsediklerini ifade etti.

 

Eğitimlerin ikinci gününde ise İç Denetin Kontrolörü Alaattin Kahraman tarafından ?Resmi yazılarda uyulacak usul ve esaslar´ konulu eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitim de iki ayrı seans olarak sabah ve öğleden sonra yapıldı. Her iki eğitime de toplamda 300´e yakın personel katılım gösterdi.



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00