KÜTAHYALILARDAN FESTİVALE DAVET

KÜTAHYALILARDAN FESTİVALE DAVET

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın, 28 Mayıs Cumartesi günü düzenleyecekleri ve yöresel sanatçıların sahne alacağı 9. Kütahyalılar Festivaline tüm ilçe halkını davet etti.

 

Başkan Mehmet Sargın ve yönetim kurulu üyeleri, dün dernek binasında düzenledikleri basın toplantısında 9. Kütahyalılar Festivaline tüm ilçe halkını davet ettiler.

ÖNEMLİ İSİMLER SAHNE ALACAK

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Başkanı Mehmet Sargın; ?Dernek olarak vizyonumuzu;doğduğumuz yerlerin kültürünü yaşatmak, doyduğumuz yer olan İnegöl´ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı koymak olarak belirleyen bir derneğiz. Bu doğrultuda etkinlikler yapma gayreti içindeyiz. Büyüklerimizle abilerimizle, dernek eski başkanlarımızla, üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda; dernek olarak her sene düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz Kütahyalılar Festivalimizin 9´uncusunu bu sene 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00´de Kültürpark içi Amfi Tiyatro´da yapma kararı aldık. Nasip olursa bu sene 9´uncusunu icra edeceğiz. Festivalimizde halk oyunları gösterileri, tiyatro gösterileri, yöresel sanatçılarımız Yasin Kalkan, Emre Engin, Menteşeli Cengiz, Saruhan Kardeşler, Veli Çelik ve ulusal sanatçı Özgür Eren yer alacaklar. Her sene olduğu gibi bu senede hemşehrilerimizi, dostlarımızı festivalimize bekliyoruz. Bu festivalimize destek veren Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin´e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe´ye, İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a, Kültür Bakanlığımıza, sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi şükranlarımızı sunuyoruz? dedi.

Sargın, etkinliğin hava muhalefeti olması durumunda yeni hastane yanındaki Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54