KÜTAHYALILARDAN FESTİVALE DAVET

KÜTAHYALILARDAN FESTİVALE DAVET

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği tarafından organize edilen Kütahyalılar Festivali, 30 Mayıs Cumartesi akşamı Amfi Tiyatroda düzenlenecek.

 

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Malkoç ve Ertuğrul Arıkan ile Basın Sözcüsü Cihan Ezlen, dernek binasında yaptıkları basın toplantısı ile İnegöl halkını 8. Kütahyalılar Festivaline davet ettiler.

HAVA MUHALEFETİ ENGEL OLMAYACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Malkoç, İnegöl'deki Kütahyalılar ve Domaniçliler olarak her sene düzenlemiş olduğumuz Kütahyalılar festivalimizin 8`incisini bu sene 30 Mayıs Cumartesi saat 18.00'de İnegöl Kültürpark içindeki Amfi Tiyatro'da gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seneki festivalimizde Ankaralı Yasemin, Saruhan Kardeşler (Ali ve Kadriye Saruhan), Serkan Akyel, Veli Çelik, Emre Engin ve Halk oyunları gösterileri olacaktır. Hava muhalefeti olması durumunda festivalimizi yine Kültürpark içerisindeki Belediyespor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Her sene katılımın ve coşkunun bir önceki seneden daha çok yükseldiği, girişlerin ücretsiz olduğu festivalimize İnegöl`deki hemşerilerimizi, dostlarımızı ve İnegöl halkını bekliyoruz. Bu vesile ile bu festivalimize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye, değerli ağabeyimiz Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a, Kültür Bakanlığımıza ve sponsorlarımıza yönetim kurulumuz ve İnegöl`deki Kütahyalılar ve Domaniçliler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22