www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kuyumcularda Kani Kont Dönemi

Kuyumcularda Kani Kont Dönemi

İnegöl Kuyumcular Derneği´nde tek liste ile gerçekleşen kongre sonrasıbaşkanlığa Kani Kont seçildi.

İnegöl Kuyumcular Derneği´nin 11. Olağan kongresi gerçekleşti. Tek liste ile gerçekleşen kongrede üyelerin tamamının oyunu alan Kani Kont, İnegöl Kuyumcular Derneği´nin yeni başkanı oldu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont yaptığı açıklamada,?İnegöl Kuyumcular Derneği´nin 11. kongresini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Adem Emre Başkanımızdan sonra İnegöl´de faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bununla birlikte sosyal etkinliklerimizde olacak. Adem Emre başkanımızın getirmiş olduğu birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmayacağız. Birlik ve beraberliğimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konu ile alakalı yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza güveniyorum. Bütün çarşının desteğini alarak bu yönetime talip olduk, birlik ve beraberliğimiz sonuna kadar devam edecek. Çarşımızda 36 kuyumcu esnafımız var. 58 üyemiz bulunmakta, çarşı esnafımıza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum´´ dedi.

YENİYÖNETİM

Kani Kontbaşkanlığında oluşan İnegöl Kuyumcular Derneği yönetiminde; Emre Yolaçan, Vedat Kuyumcu, Reşat Uzgel, Serkan Bak, Serdar Alıç ve Gökhan Emre isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71