www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kuyumculardan Emniyete Teşekkür

Kuyumculardan Emniyete Teşekkür

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl´de meydana gelen sahte altın olayında gösterdikleri çabalardan dolayı İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali´yi makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, ?155´e ihbar eden arkadaşımıza duyarlılık gösterdikleri içinİnegöl Emniyetimize teşekkür ediyorum. Arama neticesinde hemen olay yerine giderek olaya müdahale etmişler. Geçmişte olduğu gibi bugün de yarında aramızda işimizle ilgili art niyetli insanlar olmayacak.Toplumumuzun menfaati doğrultusunda hareket ettik. Son yaşanan olayda duyarlılığımızın göstergesidir. Gelecekte de bu böyle olacaktır. Toplumumuzun bunu böyle bilmesini arzu ederiz. Az çok yaptığımız işlerden bellidir. Emniyet olarak,meslektaşlarımız ile ilgili duyulan bir şey yoktur. Gelecekte de bu böyle olacaktır. Genelde bu art niyetli insanların İnegöl´e gelerek bir şeyler satmak istemeleri pek mümkün olmamıştır. Araştırma yapmışlardır fakat aradıkları ortam bulunmamıştır,yandaş bulamamışlardır. Gelecekte de bulamayacaklardır? dedi.

MUTLAKA KUYUMCULARA DANIŞIN

İnegöl halkına uyarılarda bulunan Emre, ?Özellikle toplumumuza şunu söylemek istiyoruz. Sahtecilik konusu son zamanlarda biraz daha üst düzeye çıktı. Son yaşanan konu ve diğer mamuller üzerinde elden ucuz yada pahalı bir şey almak istedikleri zaman kuyumcularına danışmalılar.Sormadan, danışmadan asla ve asla alışveriş yapmasınlar? şeklinde konuştu.

BASIN MESNUPLARINA TEŞEKKÜR

Basın mensuplarına da teşekkür eden Emre, ?Özellikle sizin içinde teşekkür ederiz, biz kuyumcular olarak vazifemizi yapıyoruz siz de vazifenizi yaptınız" dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00