www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kuzular kepçe yardımıyla kurtarıldı

Kuzular kepçe yardımıyla kurtarıldı

Sağanak yağışla beraber Cerrah, Kalburt ve Bedre derelerinde meydana gelen taşkınlarda bir çok tarım arazisi sular altında kalırken, bir çiftlikte sulardan dolayı mahsur kalan kuzular kepçe yardımıyla kurtarıldı.

Bölgede ekipler dere yataklarında çalışırken, kapalı olan yollar ise çalışmalar sonrası açılacak. Dün etkili olan taşkınlar sonrası bir çiftlikte sulardan dolayı mahsur kalan kuzular ise kepçe yardımıyla kurtarıldı.

İnegöl'de havaların normalle dönmesiyle birlikte yüksek kesimlerdeki kar lodosla birlikte erimeye başladı. Etkili olan sağanak yağmurla birlikte birçok derede taşkınlar meydana geldi. Su taşkınlıklarıyla birlikte bir çok tarım arazisi sular altın kaldı, yollar trafiğe kapandı. Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri taşkınlıkların yaşandığı dere yataklarında çalışmalarını sürdürüyor. Bazı bölgelerde su seviyesi yükselmeye devam ediyor. Dün gece Cerrah Mahallesinde AFAD ve UMKE ekipleri sabaha kadar nöbet tuttu. Azgın sular önlerine ne aldıysa alıp götürdü. Bir çiftliği sular bastı. Nayvanlar içeride mahsur kaldı. Ekipler kuzuları kepçe yardımıyla kurtararak güvenli bir bölge götürdü.



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22