LAGOON İNEGÖL AVM´DE

LAGOON İNEGÖL AVM´DE

Türkiye´nin yükselişte olan yeni markası Lagoon, yüzlerce ürün çeşidiyle 3. şubesini İnegöl AVM´de hizmete açtı.

 

4 yıl önce İstanbul´da kurulan ve Türkiye genelinde şubeleşme sürecini sürdüren Lagoon, 3. şubesini İnegöl´de açtı.

 

Çağrı Ertokan´ın işlettiği zücaciye ve hediyelik eşya ile çeyiz setlerinden oluşan yüzlerce çeşidin bulunduğu Lagoon, İnegöl AVM´de düzenlenen törenle açıldı. AçılışaAK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HAYIRLI OLSUN

Açılış öncesi bir konuşma yapan Lagoon firmasının işletmecisi Çağrı Ertokan, ?Markamızın 3.şubesini İnegöl´e kazandırıyoruz. İnşallah bizler için hayırlısı olur. Bol ve hayırlı kazanlar olmasını temenni ediyorum. İnegöl´ümüze de hayırlı olsun? dedi.

 

DÜNYA KRİZ YAŞARKEN İNEGÖL´DE İŞYERİ AÇIYORUZ

Güzel bir mağazanın açılışı için bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Açılan her işyeri bize mutluluk veriyor. Dünyada krizin konuşulduğu bu ortamda ülkemizde ve şehrimizdeki bu hareketlilik bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Ben katıldığım her ortamda da özellikle ifade ediyorum. Birlik, beraberlik ve kenetlenme çok önemli bir şey. Bizim bugünlerde özellikle ihtiyaç duyduğumuz dualardan biri Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İnşallah ülkemizin huzuru ve refahı artarak devam eder? şeklinde konuştu.

 

YENİ İŞYERİ YENİ HEYECAN

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, ?Çağrı kardeşimiz yeni bir işyeri açıyor. Yeni işyeri yeni heyecan demektir. Yeni heyecan, mutluluklara yelken açmak demektir. İnşallah temiz kazancı ile ailesinin geçimine katkıda bulunacak. Hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.

 

ÜRÜNLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Konuşmaların ardından yapılan dualarla Lagoon´un açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Protokol üyeleri açılış sonrası içerideki ürünleri de incelemeyi ihmal etmedi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş siftah alışverişi yaparken, Lagoon´un göz kamaştırıcı ürünleri davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Lagoon´a özellikle bayanların ilgisi yoğun oldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07