?LAİKLİK YOKSA VATAN DA YOKTUR?

?LAİKLİK YOKSA VATAN DA YOKTUR?

Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, ?Laiklik yoksa vatan da yoktur, millet de yoktur, emperyalizm destekli, IŞİD vardır, PKK vardır!? dedi.

Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, TBMM Başkanı İsmail Kahraman´ın laikliğin yeni anayasada yer almaması yönündeki açıklamalarını sert bir dille eleştirdi.

DEĞİŞTİRMEYİ ÖNERMEK SUÇTUR

Konu ile ilgili yazılı bir basın bülteni yayınlayan Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, ?Laiklik yoksa vatan da yoktur, millet de yoktur, emperyalizm destekli, IŞİD vardır, PKK vardır! Türkiye şeyhler, dervişler, İsmail Kahramanlar ülkesi olamaz!25 Nisan 2016 günü saat 17.00´de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Anayasayı çiğneyerek suç işlemiştir. Anayasamızın değişmesi teklif dahi edilemez maddelerini değiştirmeyi önermek suçtur.Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır. Dindar anayasa meselesinden anayasamızın kaçınmaması lazım. Dini olarak bahsetmesi lazım.Sözcüklerinin kapsadığı suçlar sadece Türk Ceza Yasasında değil Türk Devrim Tarihinin yasalarında da tanımlanmıştır. Cezası açıktır, uygulamayanlar tarih önünde hesap verecekler.Suçları cezasız kalmayacak!En yüksek makamları işgal eden AKP´li, ?kanlı pazar´ tertipçilerinin ağzından dile getirilen laiklik düşmanı bu söylemler aynı zamanda ?yeni anayasa´ dedikleri bölücü anayasanın da maskesini düşürmüş ve gerçek niyetlerini açığa çıkarmıştır. Yeni anayasa gerici-yobaz ve bölücüdür. Hortlaklardan medet umuyorlar. Ortaçağın hortlakları ortalıkta dolaşıyor. Türkiye´yi şeyhler, dervişler, müritler ve mensuplar ülkesi yapmaya kalkanlar, tarikatçılar, üfürükçüler eliyle ölüyü diriltmeye kalkıyorlar.Laikliğe kefen biçmeye kalkanlar, ölü saltanata, padişahlığa, ortaçağ hukukuna hayat öpücüğü vermeye çalışıyorlar. Milli egemenliğin ve laikliğin düşmanları ortaçağ hortlaklarıyla bizi korkutabileceğini sanıyor. Yanılıyorlar!Laiklik, insan olmanın, millet olmanın zorunluluğudur. Laiklik, milli egemenliğin dayanağıdır. Saltanat heveslilerinin, ümmetçilerin, gayrı milli cephenin karşıtlığı ondan? Laiklik, Türk milletinin birlikte yaşamasının teminatıdır. Bu yüzden Türkiye´yi bölmeye kalkanların baş belasıdır.Laiklik, tarikatların, cemaatlerin yasadışılığıdır. Ortaçağın ruhunu çağırmaları ondan? Laiklik, kadının özgürleşmesi davasıdır. Türk kadınını ikinci sınıf yapmaya kalkanların heveslerini kursaklarına tıkar.Laiklik, çocuklarımızın bugününün ve yarınının barış içinde, huzurlu ve özgür olmasının garantisidir. Tacizcilerin, tecavüzcülerin, çocuk istismarcılarının laiklik düşmanlığı ondan? Düşman oldukları laiklik Türk milletinin hayat suyudur. Gericiler, millet düşmanları? Bu suyu kurutmaya gücünüz yetmeyecek. Gericiler kaybedecek, laiklik kazanacak.Laiklik sonsuza dek...?

 

?TÜRK MİLLETİ LAİKLİĞİN TEMİNATIDIR?

?Vatan Partisi öncülüğünde Türk milleti laikliğin teminatıdır. Türkiye´nin geleceğinde laiklik düşmanı gericilerin,yobazların yeri yok! İşledikleri suçlar da cezasız kalmayacak. Vatan Partisi olarak söz veriyoruz;milli egemenliğimizi, milli birliğimizi, özgürlüğümüzü bozmaya kalkan laiklik düşmanlarına ve bölücü-gerici-yobaz anayasacılara geçit vermeyeceğiz.Türkiye laik olacak. Sonsuza dek? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00