www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

LAZLAR CAMİİ´NDEN ŞEHİTLERE DUA

LAZLAR CAMİİ´NDEN ŞEHİTLERE DUA

1-7 Ekim Camiler Haftası dolayısı ile Lazlar Camii´nde şehitler için Kur´an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Programın sonunca ise 500 kişilik pilav ikramı gerçekleştirildi.

 

Lazlar Cami İmam Hatibi Sadullah Yıldız, mütevelli heyeti ve cemaati tarafından 1-7 Ekim Camiler Haftası dolayısı ile dün Cuma namazından önce şehitlere ve Hakk´ın rahmetine kavuşmuş tüm vatandaşların ruhuna Kur´an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ İÇİN BİR ETKİNLİK YAPMAK İSTEDİK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Lazlar Cami İmam Hatibi Sadullah Yıldız, ?1-7 Ekim Camiler Haftası dolayısıyla Lazlar Camimizde mütevelli heyetimiz ve cemaatimizle birlikte bugün Cuma namazından önce şehitlerimize ve aynı zamanda geçmişimize Kuran-ı Kerim okunacak, dua edilecek ve Cuma namazı sonrasında da gelen cemaatimize ikramımız olacaktır. Şehitlerimizin bu vatan uğruna fedakârca canlarını verdikleri için cami cemaati ve mütevelli heyeti olarak bu etkinliği düzenledik. Cenab-ı Hak hayırlara vesile eylesin. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizin yakınlarına ise sabırlar diliyorum. Nihayetinde bu tür etkinlikle hayırlı etkinliklerdir. Birlik ve beraberlik etkinlikleridir. Vatanımız, milletimiz, birlik ve beraberliğimiz için bu tür bir etkinlik yapma düşüncesindeydik. Yaptığımız için de mutluyuz? dedi.

 

Kur´an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından kılınan Cuma namazı sonrasında cemaate 500 kişilik pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36