www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

LEVENT YÜKSEL COŞTURDU

LEVENT YÜKSEL COŞTURDU

Türkiye'nin en büyük mobilya alışveriş merkezi olan İnegöl Mobiliyum AVM'de sahne alan Türk müziğinin ünlü isimlerinden Levent Yüksel, hayranlarına coşkulu ve unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçı Levent Yüksel, Mobiliyum AVM önünde kurulan sahnede sahne aldı. Kendine has yorumu ile dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren Yüksel'i dinlemeye gelen hayranları şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler.

 

HAYRANLARINDAN ANLAYIŞ İSTEDİ

Seçim çalışmaları nedeniyle anlaşma sağlanan firmanın ses teçhizatını kurmaması ve ses düzeninin istenildiği gibi olmaması üzerine Levent Yüksel, var olan durumu dinleyenlerle paylaşarak anlayış istedi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Yüksel, finali Yüreğime Bak” adlı parçası ile yaparak konserini tamamladı.

 

SÜRPRİZ ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Konserin ardından açıklamalarda bulunan Mobiliyum AVM Genel Müdürü Yusuf Şen, Bugün Mobiliyum AVM'de çok önemli bir konsere ev sahipliği yapıyoruz. Levent Yüksel gibi Türkiye'nin yakından tanıdığı, çok sevdiği, çok önemli eserlere imza atmış, hem yorumcu olarak, hem de besteci olarak gerçekten çok önemli bir sanatçı. Ama tabi bir şeyi de ifade etmeden geçemeyeceğim, biz Mobiliyum AVM olarak Levent Yüksel'in konserine ilişkin İnegöl'de gerçekten önemli bir tanıtım yaptık. Bütün gazetelerimizle, billboardlarla, afişlerle, radyolarla tüm ilçe halkımızı ücretsiz konsere bekledik. Ama maalesef İnegöl insanının bu konsere yeteri kadar ilgi göstermediğini hep beraber görüyoruz. Bence Levent Yüksel çok daha büyük kalabalıkları hak eden bir sanatçı. İnegöl'e ve Levent Yüksel'e yakışır bir konser olmalıydı. Ulaşımla ilgili bize en ufak bir talep gelmedi. Eğer böyle bir talep olsaydı biz zaten servislerle taşıyacağımıza ilişkin açıklama yapmıştık. Hiç kimseden herhangi bir talep gelmedi. Konseri dinlemeye gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Mobiliyum AVM'de buna benzer sürpriz etkinliklerimiz olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71