Lideri Yenmek Bizim İşimiz

Lideri Yenmek Bizim İşimiz

Filede İnegöl’ü zorlu bir hafta bekliyor. Temsilcimiz İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, bugün saat 14.00’da grubun namaglûp lideri Altınordu Konak Belediye’ye konuk oluyor.

Aroma Erkekler Voleybol 2. Lig A grubunda mücadele eden Belediyespor voleybol takımı, 9. Haftada grubun namaglûp lideri olan ve aralarında 4 puan bulunan Altınordu Konak Belediyesi’ne konuk olacak.

LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Hafta içi Tele Dünya Türkiye Kupası çeyrek final müsabakaları kapsamında voleybolda Türkiye’nin en iyisi olan Arkas’ı konuk eden ve sergilediği oyunla dünya devini sarsan temsilcimiz, şimdi de gözünü grubun liderine dikti. Oynadığı son 6 lig maçından da galibiyetle çıkan temsilcimiz, seriyi 7’ye çıkarmanın planlarını yapıyor.

DENGELER DEĞİŞECEK

Ligin üst sıralarında dengeleri bozacak olan müsabaka bugün saat 14.00’da İzmir Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Ligde bulunan 2 İzmir temsilcisiyle geçtiğimiz haftalarda karşılaşan ve iki müsabakadan da galip ayrılan Belediyespor, Altınordu karşısında da galibiyet istiyor.

DEPLASMAN ÖNCESİ BAKLAVA DOPİNGİ

Öte yandan, parkenin prenslerine Altınordu Konak Belediye deplasmanı öncesi moral ziyareti gerçekleştirildi. Yıldız Lokantaları sahibi Yüksel Göktaş, takımı antrenmanda ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

 

HAFTANIN PROGRAMI

Altay T.F.L Altekma - İzm. Havagücü

Bahçelievler Bld. - Anadolu Ünv.

Altınordu Konak Bld. - İnegöl Bld.

Çevregücü - Korkuteli Gençlik

Burhaniye Bld. - Bornova And. Lisesi

Düzce Bld. - Tofaş

 

BAYANLARDA BURSA DERBİSİ

Voleybol Bayanlar 3. Lig B grubunda mücadele eden İnegöl Karate Gençlik ise, Pazar günü 14.00’da Bursa Çekirge Kapalı Spor Salonunda Bursaspor’un konuğu olacak. Henüz puanla tanışamayan temsilcimiz, ligde 13 puanla 6. Sırada bulunan Yeşil-Beyazlılarla Bursa derbisinde karşı karşıya gelecek.

 

HAFTANIN PROGRAMI

Es Spor - Bahçelievler Voleybol

Ataşehir Bld. - Yeni Hendek

Silivri Spor - Yeşilbayramiç

Bursa Spor - İnegöl K.Gençlik

B.Şehir Bld. Kağıt Spor - Değirmendere

Kırcasalih Maden - Çiftlikköy Bld.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07