www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Liderimizin yanındayız

Liderimizin yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun , “İnegöl teşkilatı tek yürek olarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrindedir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’ın, dün yaptığı "Liderimiz Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultayda partimizin ve camiamızın tek adayıdır” şeklindeki açıklamanın ardından İnegöl’den destek mesajı geldi.

MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, “İnegöl teşkilatı tek yürek olarak Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrindedir” mesajı verdi.

Torun açıklamasında, “Milli beka mücadelemizin öncüsü ve sarsılmaz savunucusu, ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini bizlere rehber yapan, yüce milletimizin gönlünde taht kurmuş Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanındayız ve emrindeyiz. Lider Devlet Bahçeli’nin sözü sözümüz, yolu yolumuzdur. Ülkücü irade dün olduğu gibi bugün de boylarından büyük işlere soyunan, çaplarını fersah fersah aşan hedeflere yürümeye kalkışan, kalkışacak olan muhterislere fırsat vermeyecektir. Ülkücü irade, hareketimizin Kurucu Lideri Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izindedir ve O’nun emanet ettiği bayrağa bugüne kadar asla leke sürdürmeyen, yere düşürmeyen Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrindedir” dedi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01