LİDERLE PAŞA KARŞI KARŞIYA

LİDERLE PAŞA KARŞI KARŞIYA

İlk yarıyı lider tamamlayan İnegölspor, ikinci devrenin ilk maçında yarın İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor’un konuğu oluyor. Zorlu karşılaşmada Trabzon bölgesinden Ali Şükrü Beldüz düdük çalacak.

Spor toto 3. Lig 1. Grupta ikinci yarı heyecanı başlıyor. Ligin ilk yarısında şampiyonluğa oynayan takım portresi çizen İnegölspor, ilk devreyi de lider kapatarak şampiyonluktaki iddiasını arttırmıştı. Devre arası çalışmaların oynadığı 3 zorlu hazırlık maçında da galibiyeti kucaklayan Bordo-Beyazlılar ikinci yarı için rakiplerine adeta gözdağı verirken, temsilcimiz ikinci yarının ilk karşılaşmasını yarın Bayrampaşa karşısında oynayacak.

İstanbul temsilcisi ile sezonun ilk maçında 0-0 berabere kalan İnegölspor, yarın oynayacağı maça sıkı bir şekilde hazırlandı. Zorlu deplasmanda mutlak 3 puan hedefleyen Bordo-Beyazlılar, yakaladıkları çıkışı sürdürmek ve şampiyonluk hedefine lider olarak devam etmek için Bayrampaşa karşısında 3 puan arayacak.

Zorlu 18 Haftaya Hazırız

Bayrampaşa maçıyla ilgili bir açıklama yapan İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör, sezon başı 0-0 berabere kalındığını ancak o günkü atmosferle bu günkü atmosferin aynı olmadığını belirterek; “İki takımın kadrosu da oyun şekli de oturdu. Bu maçı zirveye oynayan iki takımın mücadelesi şeklinde düşünebiliriz. Ama bunun yanında bizim için oynayacağımız 18 maçın tamamı zorlu olacak. Tabi biz yaptığımız çalışmalar sonucunda buna hazırız” dedi.

Hedefe Gitmek İçin Ne Gerekiyorsa Onu Yapacağız

Kampta takımın çok daha iyi oturduğunu söyleyen başarılı teknik adam, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle karşımızda zorlu bir takım olduğunu bilmeliyiz. Ama maç sonunda kazanan mutlaka dostluk olacaktır. Bu maç İnegölspor için ne kadar önemliyse, Bayrampaşa için de o kadar önemli. Biz de hedefe gitmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız.”

Alişan Forma Giyecek

Taşkın Güngör, kampta sakatlanan Alişan Ural’ın sakatlığının yüzde 90 civarında iyileştiğini ifade ederek; “Büyük ihtimalle Bayrampaşa maçında Alişan’a forma şansı vereceğiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07