LİDERLİĞİ ALACAĞIZ

LİDERLİĞİ ALACAĞIZ

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, Bandırmaspor ile aralarındaki 3 puanlık farkı kapatıp liderlik koltuğuna oturacaklarını söyledi.

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, dün kulüp tesislerinde takımdaki son durum ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

BERABERLİK KÖTÜ BİR SONUÇ DEĞİL

İnegölspor’un ligin 12. haftasında Altay ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldığını hatırlatarak konuşmasına başlayan İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, “Kendi evimizde 3 puan alamamış olsak da beraberlik de kötü bir sonuç değil. Şu anda ligde lider Bandırmaspor’un ardından 23 puanla 2. sıradayız. Takımımızın önümüzdeki maçlarda Bandırmaspor ile arasında olan 3 puanlık farkı kapatıp 1. sıraya yerleşeceğine olan inancımız tamdır” dedi.

DAHA İYİ YERLERE ULAŞACAĞIZ

Taraftar desteğine değinen Ortakçı, “Yönetim olarak Altay maçında gösterdikleri ilgi ve destek için taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Takımımız bu güçlü taraftar desteğinin de etkisiyle daha da iyi yerlere ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

OKAN TEPECİK KARŞISINDA FORMA GİYEMİYOR

Son olarak İnegölspor’un Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacağını hatırlatan Ortakçı, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek müsabakada sakatlıkları Raif ve Caner’in yanı sıra sarı kart cezalısı durumuna düşen Okan Deniz’in de forma giyemeyeceğini belirtti.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00