LİDERLİĞİ GERİ ALACAĞIZ

LİDERLİĞİ GERİ ALACAĞIZ

Yeni Malatya maçı öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “Kazandığımız zaman çok büyük bir avantaj elde edeceğiz, kaybettiğimiz liderliği ele geçirmiş olacağız” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, 10. hafta mücadelesinde gideceği Yeni Malatya deplasmanının çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Bulut, saat 11.00’da tesislerde gerçekleştirilen antrenman öncesi bazı açıklamalarda bulundu. Malatya takımının şuanda grup lideri olduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “1 puan önümüzde olan bir takım. Geçtiğimiz hafta çok şanssız bir şekilde maç kaybettik ve bunun üzüntüsünü yaşadık. Kazandığınız ve kaybettiğiniz maçları kesinlikle unutmak zorundasınız” dedi.

 

İYİ OLDUĞUMUZ TAKDİRDE SIKINTI YAŞAMIYORUZ

En büyük dileklerinin kaybettikleri maçlardan dersler çıkarmak ve onun tekrar etmemesini sağlamak olduğunu dile getiren Mehmet Bulut, “Bu hafta oynayacağımız Malatya takımı da bu grubun kaliteli ekiplerinden birisi. Biz de iyi bir takımız, kaliteli bir ekibiz. Hedefimiz hafta sonu arzu ettiğimiz futbolu sahaya yansıtarak oradan puan veya puanlarla dönmek olacaktır. Kesinlikle kazanmaya gidiyoruz. Biz iyi olduğumuz takdirde düşüncelerimizi, oyun mantalitemizi sahaya yansıttığımız takdirde sıkıntı yaşamıyoruz. İnşallah hafta sonu da böyle olur” dedi.

 

KAYBETTİĞİMİZ 3 PUANI TELAFİYE GİDECEĞİZ

Takımda sakatlıkları bulunan Mustafa Vargel ve Metin Akan’ın dışında herhangi bir eksik bulunmadığını ifade eden Bulut, “İnşallah hafta sonu iyi futbol oynayarak, iyi mücadele ederek geçtiğimiz hafta sonu kaybettiğimiz 3 puanın telafi yoluna gideceğiz. Kazandığımız zaman en azından o maçı telafi etmiş olacağız. O bakımdan önemli bir maç, 6 puanlık bir maç. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç olduğunu biliyoruz. Kazandığımız zaman çok büyük bir avantaj elde edeceğiz, kaybettiğimiz liderliği ele geçirmiş olacağız. Buna göre hareket edeceğiz. Futbolcu kardeşlerim de bunun bilincindeler.”dedi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54