?LİGDE KALACAĞIZ?

?LİGDE KALACAĞIZ?

Yenicespor Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak, haftasonu Bordospor karşısında galip gelerek ligde kalmayı garantilemek istediklerini ifade etti.

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Yenicespor´un Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak, geçtiğimiz hafta galibiyetle ayrıldıkları E.Gazi Meskenspor maçı ve Pazar günü karşılaşacakları Bordospor müsabakası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÇOK ZOR BİR MAÇ OLDU

Yenicespor Teknik Direktörü Erdoğan Sarıuşak,?Rakibimiz ligden düşmesi kesinleşmiş rahat bir takım hüviyetinde maça başladı. Hafta içerisinde söylemiş olduğum gibi kazanmamız gereken olmazsa olmaz maçlardan biriydi. Maçı 2-1 kazandık ama bizim açımızdan çok zor bir maç oldu. Futbolcularımız, geçen haftaki Zaferspor maçındaki oyunun 4´te 1´ini oynasalardıçok farklı skorla sahadan ayrılabilirdik. Özellikle ve ısrarla en zor rakiplerin bu tür takımlar olduğunu anlatmamıza rağmen sporcularımız ?Nasıl olsa maçı alırız´ havasında oynadılar. Buna rağmen 1-0 öne geçtik. Girdiğimiz net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Fizik kurallarını alt-üst eden goller kaçırdık. Rakibimizin tek tük hücum pozisyonlarındayine gereksiz duran toplardan yediğimiz golle bocaladık. Fakat toparlanıp 2.golü bulduk ve maçı kazanmasını bildik. Bizim için önemli olan maçı her ne şartlar olursa olsun kazanmaktı. Çünkü son 2 hafta telafisi olmayan maçların arefesine girdik? dedi.

GALİBİYET HER ŞEYİ BİTİRİR

Sarıuşak, ?Rakibimiz konumundaki Bordospor ile Pazar günü deplasmanda, aramızda 5 puanlık avantajla maça başlayacağız. Realist olup,duygularımızla değil,mantıklı,futbolun gereklerini yerine getirip ligde kalmayı garantileyeceğimiz sonucu alacağız. Rakibimiz bizi yenmeye, umudunu son haftaya taşımak için her şeyini ortaya koymaya çalışacaktır. Bizde onların umutlarını söndürecek mücadeleyi ortaya koyup,teknik vetaktik anlamda yapabileceklerimizi Salı gününden itibaren antrenmanlarla çalışarak futbolcularımıza anlatıp, uygulayacağız. Ben futbolcularıma güveniyorum. Onlarda benim güvenimi boşa çıkarmayacaklardır. Yenice´ye mutlu olarak döneceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07