LİGDE KALMAYI AMAÇLIYORUZ

LİGDE KALMAYI AMAÇLIYORUZ

Kendilerini çok zor maçların beklediğini belirten İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Amacımız ligde kalmak” dedi.

 

Ankara'da oynanan Erkekler Voleybol 1. Ligi Baraj Etabı'nın ilk devresinde oynadığı 3 maçı da kazanan İnegöl Belediyespor'un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Ankara etabını değerlendirdi.

TAKIMIMDAN MEMNUNUM

İyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Aksoy, Play-Out`ta 3`te 3 yaptık ve Ankara etabını iyi kapattık. Öncelikle ilk maçımız olan Palandöken maçı zor geçti. İlk etabın atmosferini iyi bir şekilde sindirmişiz. Puan olarak baktığınız zaman bu etap öncesi Şahinbey oldukça önemli bir avantajla geldi. Hem bize hem de Palandöken`e kaybedince, puan olarak 3 takım biraz daha yukarıda kaldı. Şahinbey`in 24,7 puanı var. Bizim 23, Palandöken takımının ise 22 puanı var. 10 puanı olan Gümüşhane Torul Gençlik takımı şuanda ligden düştü. Şimdi 2. etap Elazığ`da oynanacak. Orada 3 takım birbiri ile mücadele edecek. Yine başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Belediyespor olarak ligde kalmak istiyoruz. Bunun için her maçımız çok önemli. Her maça kazanmak için çıkacağız.  Yüzümüzün akıyla Play-Out serisinden çıkmak istiyoruz ama tabi ki çok zor maçlar bizi bekliyor. Elazığ`da ilk maçımızı Gümüşhane Torul Gençlik ile oynayacağız. Palandöken`de Şahinbey`le oynayacak. 2. gün biz Şahinbey`le oynayacağız. Palandöken, Gümüşhane ile oynayacak. En son gün de biz Palandöken ile oynayacağız. Belki ligde kalmak son maça kalacak, belki kalmayacak. Bunu ancak günlük görüntüler gösterecek. Takımımdan memnunum. Takım içinde uyum çok güzel. Amacımız ligde kalmak” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68