www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Ligi yukarılarda bitirmeye çalışacağız?

?Ligi yukarılarda bitirmeye çalışacağız?

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, ?Önümüzde Uşak deplasmanı var. Uşak deplasmanında da puan ya da puanlar alıp, evimize dönmek istiyoruz.?dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, sahamızda 2-0 mağlup ettiğimiz Hacettepespor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel  "Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde kazanmamız güzel. Biliyorsunuz 3 haftadır şampiyonluğa oynayan takımlarla oynadık. Mağlubiyetler aldık. Ama Hacettepe maçında iyi bir futbol oynadık. Kazanmayı hak ettik. Özellikle maçın ikinci yarısında, yoğunluğumuz daha çok arttı ve ikinci yarıda gelen gollerle kazandık, mutluyuz. Elimizden geldiği kadar puan alıp, ligi yukarılarda bitirmeye çalışacağız. Önümüzde Uşak deplasmanı var. Uşak deplasmanında da puan yada puanlar alıp, evimize dönmek istiyoruz. Toparladık. İyi oyun oynuyoruz. Bazı oyuncularımızın yorgunlukları vardı. 2 oyuncumuzu sonradan oyuna soktuk. Herkesi zaman zaman dinlendirip, yavaş yavaş oynatacağız. Herkese şans vereceğiz. Bizde oyuncularımızdan şanslarını iyi değerlendirmelerini bekliyoruz. Herkes elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum."Dedi

Haber ve Fotoğraf :M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01