LİGİ BIRAKMAYACAĞIZ

LİGİ BIRAKMAYACAĞIZ

Yeni Malatya yenilgisi sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor yardımcı antrenörü Murat Endes, 3 puanlık sistemde her an her şeyin olabileceğini belirterek; “Biz ligi bırakmayacağız. Götürebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz” dedi.

 

İnegölspor’da Yeni Malatya karşısında alınan yenilgi moralleri bozarken, maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnegölspor Yardımcı Antrenörü Murat Endes, “Ligi bırakmayacağız” mesajı vererek Play-Off’lar için mücadele edeceklerini söyledi.

3 PUANLIK SİSTEMDE HER ŞEY OLABİLİR

Maç sonrası konuşan Murat Endes, alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti. Maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını da ifade eden Endes, “Pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Rakibimizinde ilk yarıda pozisyonu vardı. Dengede geçen bir ilk yarı vardı ve zaman zaman maçta üstündük. Yediğimiz gol bizi olumsuz etkiledi. Üzgünüz, klasik bir laf olacak ama önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. 3 puanlık sistemde her an her şey değişebilir. Geriden gelip avantajlı durumada gelebiliriz. Şunu söylemek istiyorum, biz ligi bırakmayacağız. Götürebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bu ligin içerisinde olacağız. Yeni Malatyaspor’u tebrik ediyorum” dedi.

GOL BULAMAYINCA SIKINTI YAŞIYORUZ

İnegölspor’un Play-Off şansını da değerlendiren Endes, “En yakın rakibimizin 4 puan gerisinde kaldık. 3 puanlık sistemde her an her şey değişebilir, ama bizim bu noktadan sonra puan kaybetmeye lüksümüz yok. Kalan 7 maçımızı kazandığımızda 21 puan toplayabiliriz. Ancak karşılaşmalarda gol bulamadığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Rakibimiz sahasına çekiliyor. Üzerine golü de yerseniz maçı çevirmeniz kolay olmuyor. İlk defa böyle sıcak bir havada maç oynadık. Bunu bir mazeret olarak görmüyoruz çünkü rakibimizde bizimle aynı şartlarda mücadele etti. Biz gol yediğimizden sonra oyunu riske ettik. Gol bulmak için oyuncu değişiklikleri yaptık. Bunlar futbolda olan şeyler. Mağlup olabilirsiniz.” Şeklinde konuştu.

MÜCADELEMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

Bazen futbolun içerisinde gelgitlerin yaşabileceğini ifade eden Endes, “Bazen gol atamayabilirsiniz, özgüven kaybı olabilir, savunmada hata yapabilirsiniz. Bunların hepsi futbolun içinde var. Bazen az gol yiyerek, bazende az hata yaparak hedefe gidersiniz. Bizim takımımız iyi bir takım. Savaşmayı bırakmadan mücadelemizi devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu.

TAKIMIMIZ LİGİN ÜZERİNDE BİR TAKIM

Öte yandan, Yeni Malatyaspor takımında da alınan galibiyetin sevinci vardı. Sarı Kırmızılı takımın Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Her şeyden önce futbolcularımı tebrik ediyorum. Onlarla çok fazla çalışma imkanı bulamadım ama kaliteli oyunculara sahibiz. Bu formanın hakkını sonuna kadar vereceklerdir. İnşallah sezonu istediğimiz yerde bitiririz. Ben ligi çok iyi tanıyan bir teknik adamım ve Malatyaspor’un şampiyonluk hedefi var. İnegölspor’u yendiğimiz için mutluyuz. Ancak kaliteli takımlarda bazen işler iyi gitmeyebilir ancak bizim takımımız ligin üzerinde bir takım” dedi.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04