www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Limak Enerji Çevre Timi Yalova´da

Limak Enerji Çevre Timi Yalova´da

Limak Enerji Çevre Timi, doğayı korumaya devam ediyor. Daha önce Küreklidere Şelalesi, Mudanya merkez ve Kumyaka bölgesindeki kıyı alanını temizleme çalışması yürüten Çevre Timi´nin yeni adresi Yalova oldu.

Düzenli olarak faaliyetlerine devam eden Limak Enerji Çevre Timi,  Yalova Çınarcık´ta bulunan Hasan Baba Piknik Alanının çevresini temizleyerek, vatandaşların piknik yaptığı alanı doğal görünümüne kavuşturdu.

 

?HAYATI AYDINLATIYOR, DOĞAYI KORUYORUZ?

Limak Enerji şirket çalışanlarının oluşturduğu Çevre Timi, faaliyet gösterdiği 4 ilde çevre temizliğine katkı sağlayarak, farkındalık yaratmayı amaçlıyor. ?Hayatı aydınlatıyor, doğayı koruyoruz? sloganıyla yola çıkan Çevre Timi üçüncü etkinliğini, Limak Enerji´nin hizmet verdiği illerden birisi olan Yalova´da gerçekleştirdi. Hasan Baba piknik alanının çevresini estetik bir görünüme kavuşturan Çevre Timi üyeleri, vatandaşların sağlıklı bir ortamda piknik yapmalarına zemin oluştururken; doğal miraslarımızı korumalıyız mesajı verdi.

 

Ekolojik dengenin korunması için çevre duyarlılığının çok önemli olduğunu belirten Çevre Timi üyeleri, ?Her bir birey çevrenin temiz kalmasına katkı sağlamalı, biz Çevre Timi olarak hep birlikte bir duyarlılık örneği gösterdik. Her birimiz doğanın birer parçasıyız. Doğaya verilen her zararın, dolaylı olarak bizlere de zararı var, bu bilinçle hareket etmeliyiz.? dedi. Doğaya bırakılan plastik poşet, pet şişe, ambalaj,gıda ve kağıt gibi atıkları toplayan Çevre Timi, örnek teşkil edecek projelerine devam edecek.

 

DOĞA DOSTU ŞİRKET LİMAK ENERJİ

Gerçekleştirmiş olduğu projelerde, doğayı koruma bilincini gözeten Limak Enerji, sadece Çevre Timi ile değil, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile de farkındalık yaratıyor. ?Yeşil Dönüşüm Ormanları? Projesi ile fatura ve abonelik işlemlerinde kullandığı kağıt miktarına denk gelen 50 ton kağıdı, 4 ilde oluşturacağıormanlar ile doğaya kazandıracak şirketin, Çevre Timi de ülkenin dört bir yanında çevre temizliği konusunda örnek projelere imza atıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36