Limak Enerji İnegöl’de toplam 180 bin müşteriye hizmet veriyor

Limak Enerji İnegöl’de toplam 180 bin müşteriye hizmet veriyor

İnegöl’de toplamda 180 bin kişiye hizmet veren Limak Enerji’nin bölgedeki müşterileri, 3 farklı noktadan işlemlerini yapabiliyorlar.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyon kişiyehizmet veren Limak Enerji, İnegöl’deki enerji tüketimine ilişkin güncel verileri paylaştı.

Limak Enerji, Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) ile hizmet kanallarında çeşitlilik sunuyor

İnegöl’deki yatırımlarını sürdüren şirket, müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla Alanyurt YİM, Atatürk Bulvarı YİM ve İnegöl Bölge Müdürlüğü ile toplamda üç farklı noktada yer alan hizmet noktalarıyla işlem yapma olanağı sunuyor. Limak Enerji müşterilerinin konforlu bir ortamda ve en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebileceği Alanyurt ve Atatürk Bulvarı Yetkili İşlem Merkezleri’nde detahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler, fatura ödeme gibi birçok işlem herhangi bir ek hizmet bedeli ödemeden yapılabiliyor. Limak Enerji’nin Yetkili İşlem Merkezleri cumartesi günleri de hizmet veriyor.

Limak Enerji müşterileri,  online.limakuludag.com.tr adresi üzerindeki Online İşlem Merkezi, 444 6 646 numaralı Çağrı Merkezi ve 0555 0 646 646 numaralı İşaret Dili Görüşme Hattından yararlanarak, işlemlerini temassız olarak da gerçekleştirebiliyorlar.

İnegöl’de son 11 ayda 5 bini geçkin yeni abonelik gerçekleşti

İnegöl’de180 binmüşteriye hizmet veren Limak Enerji’nin abone sayısı da artmaya devam ediyor. Yılın ilk 11 ayında İnegöl’de 5 bini geçkin yeni abonelik işlemi gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin 200 mesken ve yaklaşık 3 bin 250 ticarethane ilk defa elektrik abonesi olurken; aynı dönemdeki taşınma sayısı ise 14 bin olarak gerçekleşti.

En yüksek enerji tüketimi Eylül ayında

Limak Enerji’nin İnegöl’deki abonelerinin yüzde 17’sini kadınlar, yüzde 83’ünü erkekler oluşturuyor. Abonelerin yaş dağılımında 30-40 yaşaralığı öne çıkarken, bölge genelinde yıl içerisindeki en yüksek enerji tüketimi iseEylül ayında gerçekleşti.Limak Enerji’nin verilerine göre; İnegöl’de tüketilen enerjinin yüzde 33’ünün meskenlerde, yüzde 28’inin ticarethanelerde, yüzde 28’inin ise sanayide tüketildiği belirtildi.

LimakEnerji’dan tasarruf önerileri

Şirket, kış ayları nedeniyle tüketicileri verimlilik ve tasarruf tüyolarını uygulamaya davet ediyor. Yapılan açıklamaya göre; kış aylarında yoğun olarak kullanılan kombilerin sadece doğal gaz ile değil, elektrikle de çalıştığının unutulmaması gerektiği vurgulanırken, çeşitli tasarruf tüyoları da paylaşıldı. Kış döneminde özellikle evde vakit geçirilensürelerin artmasıyla hem ısınma hem de aydınlatma kaynaklı enerji tüketimlerinin de yükseldiği, kombi ve elektrikli ısıtıcıların ortalama bir ısı seviyesinde ve sabit tutulmasının tasarruf sağladığı belirtildi. Vatandaşlar tasarruflu kombi seçimi yaparak, kalorifer peteklerinin önünü açık bırakarak, her yıl kombi bakımı yaptırarak da tasarruf sağlayabiliyorlar. Ayrıca A(+++) enerji sınıfı buzdolabı kullanıldığında yüzde 50'ye kadar daha az enerji tüketimi yapılabiliyor. Aydınlatmada ise akkor lamba yerine LED lamba tercih edilmesi yüzde 90’a kadar verimlilik sağlıyor.Uyku modundaki elektrikli cihazların, normal tüketimin yüzde 10 ile yüzde 20’si oranında enerji harcamaya devam etmesi sebebiyle televizyon, bilgisayar gibi elektrikli ev aletlerini uyku konumunda bırakmayıp güç tuşundan kapatmak, tasarruf ettiriyor.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32