Linz Ertuğrulgazi`de Hizmete Açıldı

Linz Ertuğrulgazi`de Hizmete Açıldı

İnegöl mobilya sanayinin yeni isimlerinden Linz Modern Furniture, düzenlenen tören ile Ertuğrulgazi Caddesi`nde hizmet vermeye başladı.

Düzenlenen açılış törenine Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Yüzbaşı Yüzbaşı Uğur Baş, ünlü oyuncu Süleyman Yağcı ‘Fıs fıs İsmail' ve çok sayıda davetli katıldı.

 BÜYÜK DÜŞÜNMEK LAZIM

Gerçekleştirilen açılış esnasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Az önce Ashley Furniture`nin açılışındaydık. Şimdi buradayız. Yarın da Mobiliyum`un açlışını beraberce yapacağız. Allah`a şükürler olsun bu ilçemizdeki ilerlemenin göstergesidir. Siyaset olarak gibi algılanmasın ama bugün Avrupa`da ciddi sıkıntılar yaşanırken, biz mobilya mağazaları açıyorsak, yeni atılımlar yapıyorsak, yeni stratejiler uyguluyorsak bu bizim insanımızın gelişimi için önemli bir gelişimdir diye düşünüyorum. Bunların hepsi İnegöl`ü zenginleştiren şeyler. Ve inşallah bir gün 365 milyon dolarların ne kadar komik kaldığını, milyar dolarları sadece şehir olarak geçtiğimizi hep birlikte göreceğiz. İnanmak lazım ve büyük düşünmek lazım. Dolayısıyla eskiden katlara, yatlara, arabalara yatırıyorduk, artık bundan sonra reklama, yatırıma, pazarlamaya harcayacağız inşallah ve hep birlikte çok güzel işler yapacağız” dedi.

 ÜRETİMİN EN BÜYÜK GÜÇ OLDUĞUNU KEŞFEDEN BİR İLÇEYİZ

Kaymakam Ali Akça ise, Bundan önce Ashley firmasının açılışını yaptık. Hatta kendi arenasında dünyanın en iyisiymiş. Yani uluslararası arenada ilk başlarda gelen bir firmanın İnegöl`de mağaza açması, İnegöl`deki mobilyacının da yolunu açacağını değerlendiriyorum. Neden Ashley firması gelip de İnegöl`de mağaza açıyor? İnegöl gerçekten çok dinamik bir ilçe. İnegöl gerçekten çok hareketli bir ilçe ve İnegöl üretimin en büyük güç olduğunu keşfetmiş bir ilçe" şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32