www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

LODOS YIKTI GEÇTİ

LODOS YIKTI GEÇTİ

İnegöl´de önceki gece başlayarak gün boyu etkili olan şiddetli lodos, İnegöl´de evlerin çatılarını, ağaçları ve trafik tabelalarını yerinden söktü.

 

Geçtiğimiz yıl İnegöl´ü vuran şiddetli lodos felaketi bu yıl da kendisini göstermeye başladı. Geçtiğimiz gün meydana gelen şiddetli lodos nedeni ile İnegöl olumsuz etkilendi. İlçenin muhtelif bölgelerinde birçok çatı yerinden koparken, reklam panoları, ağaçlar ve araçlar da lodos nedeni ile zarar gördü.

 

KAMYONET DEVRİLDİ

İnegöl-Bursa yolu üzerinde etkili olan lodos, seyir halinde olan şoförlere de zor durumlar yaşatıyor. Geçtiğimiz yıl birçok tırın devrildiği Babasultan Soğuk Hava Deposu önünde, dün sabah saatlerinde bir kamyonet devrildi. Meydana gelen olayda yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

 

YEM SİLOSU YIKILDI

Edebey´de bulunan bir tavuk çiftliğinin yem silosu, saatte 100 kilometreyi bulan rüzgâra dayanamayarak yıkıldı. Jeneratör ve istinat duvarının üzerine devrilen yem silosunun büyük çapta maddi hasara yol açtığı belirtilirken, can kaybı ya da yaralanma olmaması ise sevindirdi.

 

VATANDAŞ´IN ELEKTRİK KORKUSU

İlçemizde birçok vatandaşın tedirgin olduğu konu ise elektrik kesintileri oldu. Lodos nedeni ile geçtiğimiz yıl elektrik kesintileri ile karşı karşıya kalan İnegöllü vatandaşlar, aynı tehlikeyi bu yıl da yaşıyorlar. Geçtiğimiz gün birçok vatandaşın şikâyetlerine rağmen Alanyurt´ta elektrik kesintisinin meydana geldiği öğrenildi.

 

KIRSALDA SIKINTI YOK

Kırsal mahallelerde de geçtiğimiz gün etkisini gösteren şiddetli lodostanağaçların büyük çapta etkilendiği öğrenildi.Şuan için seralarda bir hasar meydana gelmezken şiddetini artıran lodosun seralara zarar vermesinden endişe ediliyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19