www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Lokantacılardan Şehitlere Mevlit

Lokantacılardan Şehitlere Mevlit

İnegöl´de faaliyet gösteren bir grup lokantacı, Afrin´de şehit düşen Mehmetçikler için İshakpaşa Camii´nde mevlit programı düzenledi.

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı İshakpaşa Camii´nde düzenlenen programa Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir, MHP İlçe Başkan Vekili Özkemal Avcı ile çok sayıda lokantacı katıldı.

Program sonrası lokantacılar adına açıklamalarda bulunan Faruk Varol, ?Malumunuz üzere yaklaşık bir aydır kahraman askerlerimiz sınırımızın hemen diğer yanında devletimizin ve milletimizin değerlerini korumak, güvenliğini sağlamak amacıyla bir operasyon düzenlenmektedir. Bu operasyon elbette zor ve meşakkatli bir operasyondur. Bu zor operasyonda 30´a yakın kahraman askerimi şahadet şerbetini içmiş, 100´den fazlası da yaralanarak gazi olmuştur. Bizler İnegöl´de faaliyet gösteren, ticaret yapan bir grup lokantacı olarak bu durum için bir şey yapmamız gerekiyor derken, yapılacak en hayırlı şeyin Mevlid-i Şerif olduğunu kanaat getirdik ve bugün bu programı düzenledik? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19