www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

LÖSEV´DEN İNEGÖL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

LÖSEV´DEN İNEGÖL BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

?Yalnız ve ÇaresizDeğilsiniz?sloganıyla hareket eden Lösev´den (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) İnegöl Belediyesi´ne Kurban Bayramı´nda Lösev´e verilen destek ve katkılardan dolayı teşekkür mektubu geldi.

 

 

Lösev, tarafından gönderilen teşekkür mektubunda; ?Lösev olarak lösemili çocuklara ve ailelerine hizmet ve desteklerimizi aralıksız ulaştırma amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarda en sık olarak görülen kanser türü olan lösemi hastalığı ile savaşan minik bedenlerin, huzurla gülümsemeyi özlemiş anne ve babaların umut ışığı olma noktasında yürütülen faaliyetlere katkıda bulunarak bu minicik yüreklerin yüzünün gülmesine vesile olan, sıcacık yardım elini yanı başımızda hissettiren İnegöl Belediyesi´ne katkı ve destekleri için teşekkür ederiz? ifadelerine yer verildi.

 

Lösev Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan tarafından gönderilen mektupta, Lösev´le el ele vererek, binlerce lösemili çocuğa hayat vermek amacıyla Kurban Bayramı çalışmaları döneminde vakfa verdiği katkı ve destekler için İnegöl Belediyesi´ne teşekkür edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19