MAGANDA DEHŞETİ

MAGANDA DEHŞETİ

Küçükyenice Mahallesi´nde gerçekleştirilen bir sokak düğününde 22 yaşındaki şahsın elinden düşürdüğü tüfeğin ateş alması sonucu, saçmaların isabet ettiği müzisyen şahıs göğsünden yaralandı.

İnegöl?de önceki akşam gerçekleştirilen bir sokak düğününde maganda dehşeti yaşandı.

GÖĞSÜNDEN YARALANDI VE PARMAĞI KOPTU

Küçükyenice Mahallesi´nde düzenlenen düğün töreni sırasında iddiaya göre 22 yaşındaki İbrahim D., ateş etmeye hazırlandığı kesme tabir edilen tüfeği elinden düşürdü. Yere çarptığı sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, düğünde enstrüman çalan Roman vatandaşı 51 yaşındaki Talip Sevinç´e isabet etti. Sağ göğsünden yaralanan ve sağ elinin başparmağı kopan Sevinç, acı içinde yere yığılırken, davetliler ise endişe ve korku yaşadı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Yaralı Sevinç, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sevinç, hastanedeki müdahalelerin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Bursa Yüksek İhtisas Devlet Hastanesi´ne sevk edildi

ARTIK YETER!

Sevinç ile birlikte düğünde müzik aleti çalan Roman vatandaşıArif Emul ise geçen hafta yaralananlardan birinin akrabası olduğunu belirterek, ?Bir hafta önce aynı şekilde bir olay daha yaşandı. O zaman iki kardeşimiz yaralanmıştı. Şimdi de bir müzisyen arkadaşımız yaralandı. Artık yeter. Düğünler eğlenmek için var. Silah atma yeri değil. Biz ekmeğimizi bu işten kazanıyoruz. Bu olaylar yeter artık. Önü arkası gelmiyor. Bir hafta arayla iki olay yaşandı. Düğünde bulunan gençlerin hepsi alkol içiyor. Hep alkolün etkisinden bu olaylar yaşanıyor?? dedi.

ADLİYEYE ÇIKARILDI

Olayın ardından gözaltına alınan maganda İbrahim D., Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemiyle adliyeye çıkarıldı.

1 HAFTA ARAYLA 2´NCİ VAKA

Bir hafta önce Sarıpınar Mahallesi´ndeki düğünde iki müzisyenin yaralanmasına neden olan maganda ise serbest kalmıştı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22