www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Mağlubiyet Bize Ders Olsun?

?Mağlubiyet Bize Ders Olsun?

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bodrumspor karşısında alınan 3-0´lık mağlubiyetin kendileri için büyük bir ders olduğunu belirtti.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, deplasmanda 3-0 mağlup oldukları Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DOĞRU İŞ YAPMAMIZ GEREKİYOR

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör İsmail Ertekin, ?Havanın sıcaklığına çarpıldık herhalde. İlk yarıda futbol adına hiç bir şey yapmadık. Sonuç olarak da 3 tane gol yedik. Birinci yarıda maçı verdik. İkinci yarı çok uğraştık ama ne yazık ki çeviremedik. İllaki futbolda bunlar zaman zaman oluyor. Bu bizim için çok büyük bir ders olmalı. Bundan sonraki maçlarda, bu maçtan ders alarak doğru işler yapmalıyız. Eğer yukarıya doğru oynamak istiyorsak, doğru iş yapmamız gerekiyor. Doğru iş yapamazsak, bundan sonraki maçlarda da başımız bu tür belaya girebilir. Bu dersi iyi almalıyız diye düşünüyorum. Baktığınız zaman Bodrum takımı eli ayağı düzgün bir takım. Bizim için eş değer bir takım. İkinci yarıda maçı 3-3´e de çevirebilirdik, 5-0, 6-0´da olabilirdi. Bizim bundan sonraki maçlarda, daha çok ikinci yarıdaki oynadığımız oyun gibi, özgüveni yüksek daha pozisyonlu bu tür oyunu tercih etmeliyiz.  İnşallah bu ilk 45 dakika bize büyük bir ders olur? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00