www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Mahalle Kelimesini Hazmedemiyorum?

?Mahalle Kelimesini Hazmedemiyorum?

Millet İttifakı İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, ?Benim için köy hayatının çok büyük önemi var. Şehitler Mahallesi, Hilmiye Mahallesi gibi kavramları, kelimeleri hazmedemiyorum.?dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Millet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, İYİ Parti ve CHP ilçe teşkilatlarıyla birlikte Şehitler Mahallesi´ni ziyaret etti. Seçim çalışmalarına İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal´da katıldı.

Ziyarette konuşan İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu; ?Biz şehitler köyüne, İnegöl´e ve Bursa´ya artık siyasi iklimin bir parça değiştirilmesi gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz, paylaşmaya çalışıyoruz. Ne olacak, İnegöl Belediye Başkanı değişir, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı değişirse, yerel yönetimde biz hizmet etmeye başlayacağız. İktidar yerel yönetimleri kaybettiği için Şehitlere gelecek diyecek ki; Ey şehitler köyü sakinleri, ne derdiniz var diyecekler mutlaka, yerel yönetimler gidince geneli kaybetmemek için daha fazla çalışacaklar. Hepinizi daha fazla dikkate alacaklar.Yukarıdan nobran nobran konuşmayı bırakacaklar.?Dedi.

Böyle bir zalimce iddia olur mu?

Tatlıoğlu  devamın da ise; ?Beka sorunu diyorlar, şimdi arkadaşlar yirmi yıl Belediye Başkanlığı yapmış Mustafa Bozbey Bursa´yı Nilüferi cazibe merkezi yapmış, şimdi Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı seçilirse,Bursa´ya yunan bayrağımı dikecek.Böyle bir zalimce iddia olur mu,böyle bir beka sorunu olur mu.Eğer Alinur Aktaş devam ederse Bursa Paris mi olacak.Biri Yirmi yılın başarılı başkanı,diğeri de mevcut Belediye Başkanı her ikisi de kutsal bizim için,her ikisine de oy verenler de bizim için  kutsaldır.?İfadelerini Kullandı.

Bir vahşi iktidar ile karşı karşıyayız.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Bursa Millet vekili Orhan Sarıbal ise yaptığı açıklamada ise; ?Her seçimin zor olduğu,her seçimin kendi koşullarında önemli olduğunu biliyoruz.Ama bu seçim gerçekten bam başka bir seçim neden ise şu,Ülkeyi çok açıktan bölmek isteyen,insanları terörist diyerek ayıran,mezhebi ´ne  göre,kimliğine göre ayıran,insanları bir birlerinden uzaklaştıran bir vahşi iktidar ile karşı karşıyayız.Niye bunu söylüyorum,çünkü arkadaşlar;Amerika Birleşik Devletlerinin bu adama biçtiği bir misyon var.Diyor ki Amerika ben Orta doğuyu böleceğim,parçalayacağım ve yöneteceğim,oda İsrail eş Başkanlığını kaybedince bu sefer Amerika´nın orta doğuda uyguladığı politikayı bizim Ülkemizde uygulamaya çalışıyor.?Dedi.

Barış Onun Kitabında Yok

Sarıbal konuşmasına şu şekilde devam etti, ?O ne kadar bölmeye çalışırsa biz dayanışmadan bahsediyoruz,o ne kadar düşmanlaştırmaya çalışsa da,biz kardeşlikten bahsediyoruz.O ne kadar çok savaş kültüründen bahsediyor ise biz barış diyoruz.Şimdi bu barıştan hoşlanmıyor,kardeşlikten hoşlanmıyor,iyi bir yaşamdan hoşlanmıyor o yüzden iyilik onun ritaratör´ünde yok,Dostluk onun ritarötör´ünde  yok,Barış onun kitabında yok.O bunların hepsine karşı o yüzden biz Aydınlık diyoruz o karanlık diyor.Biz kalkınma diyoruz o saray ve arkadaşlarım diyor.?Şeklinde açıklamalarda bulundu.

?Mahalle Kelimesini Hazmedemiyorum?

Millet ittifakı İYİ Parti Belediye Başkanı Hakan Özdemir ise vatandaşlara kendisini kısaca tanıttıktan sonra; ?Benim için köy hayatının çok büyük önemi vardır, Az önce sayın millet vekillerimizin de belirttiği gibi Şehitler Mahallesi,Hilmiye Mahallesi gibi kavramları,kelimeleri hazmedemiyorum çünkü,buralar köydür,köy olarak kalması gerekirdi.?Dedi

Özdemir davamın da ise; ?Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinlemek onlarla dertleşmek için gittiğimiz her yerde, On kişiden sekizinin istediği, suyumuz yok, kuyu suyu içiyoruz. Servisimiz yok,yoğun saatlerde çok yetersizlik var, servisi kullanan şoförlerin ahlaki boyutta problemlerimiz var dediler.Yol problemimiz var dediler, kaldırım problemimiz var dediler ve çöp konteynır problemimiz var dediler.Temizlik sorunlarımız var dediler.?İfadelerini kullandı.

?Su Saatlerini itina ile takmışlar?

Köylülerimizin yıllar önce kendi emeği ile kendi işçiliği ile köylerine getirdikleri su hatlarını ve alt yapı giderlerini gelmişler, dört yıl önce bütün evlere itina ile su saatlerini takmışlar,takmaya da devam ediyorlar. Fakat demişler ki, beş yıl sonra sizleri faturalandıracağız. Gittiğimiz bazı köylerde şunu gördük, dört yıl önce saat çalışmaya başlamış ve sürpriz yapmaya başlamışlar.?dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25