www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mahalleli Birlik Platformu Kurdu

Mahalleli Birlik Platformu Kurdu

Orhaniye Mahallesi sakinleri tarafından kurulan ?Orhaniye Mahallesi Birlik Platformu´ yemekte bir araya geldiler.

Ahmet Turan Başkanlığında kurulan platformun üyeleri yemekte buluştu.

Yemeğin ardından konuşan Orhaniye Mahallesi Birlik Platformu adına konuşan Yıldıray Cincan, "Mahalle sakinlerinin gelişen ve büyüyen şehirlerde her geçen gün komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı dönemde birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmek adına Orhaniye Mahalle Platformu olarak bu yemeği düzenliyoruz katılım sağladığına için öncelikle hepinize teşekkür ediyor vefat eden değerli büyüklerimizi de rahmet ve saygı ile anıyorum. 

Bir mahalleyi oluşturan en önemli unsur insan faktörüdür Mahallemiz şehrimizin en eski yerli ve köklü ailelerden oluşan kendi örf adetlerini korumuş, hala kapıları açık, sokaklarında cıvıl cıvıl çocukların oynadığı insanların teklifsiz birbirine gittiği komşu hakkı Allah hakkıdır diyerek bunu kendine edep edinen insanların aile ortamının olduğu kendini güvende hissettiği yerdir. Çeşitli sebepler ile başka yerlerde ikamet etmek zoru da kalan mahalle sakinlerimiz gerek geçmişine olan özlemi gerekse de mahallemizdeki samimiyet ve dürüstlüğü her zaman aramış her ne kadar fiziksel olarak uzaklaşmış olsa da kalbi ile mahallemizden kopmamış kopamamıştır. Mahallemiz hergele meydanı ile Orhaniye Sporu ile her zaman yetiştirmiş olduğu değerli insanları ile gündem olmuş olmaya devam edecektir . son söz olarakta orhaniye Mahallesi anlatılmaz Yaşanır diyerek sözlerimi tamamlamak istiyorum."dedi.

 

Orhaniye Mahalle Muhtarı Veli Çetin ise," Bizler bir zamanlar ilçe başkanlığına giderdik mahallemizden bu isimi yönetimde görmek isteriz derdik.  Ama ne yazıkki şimdi ilçe başkanları bizlere kulak kapattı. Şimdi kulak kapatma zamanı bizde" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01